REKLAMA
Cześć wszystkim!
Na początku wypadałoby się przywitać, mam na imię Adam i zarejestrowałem się, żebyście pomogli mi wybrać auto.
Postaram się wszystko dokładnie opisać, gdyż mam dość konkretne wymagania.
Wygląd zewnętrzny:
Auto musi mieć w sobie to coś, taką zadziorność która strasznie podoba mi się w samochodach BMW. Pod te kształty podchodzi też Opel Insignia i Alfa Romeo 159, także autka gabarytowo spore.
Wygląd wewnętrzny:
Zależy mi na tym, żeby auto było bogato wyposażone. Przyzwyczaiłem się do skóry w samochodzie, fabrycznej nawigacji, vebasto, fotochromatycznych lusterek i tego typu bajerów. W środku musi być sporo miejsca dla kierowcy, bo bardzo wysoki ze mnie chłop.
Silnik:
Obecnie kulam się Vectrą z wysokoprężnym silnikiem o mocy 150KM no i jestem w miarę zadowolony. Brakuje jej trochę dołu. Zależy mi na skrzyni 6-cio biegowej, gdyż większość tras pokonuję po autostradzie z prędkościami zbliżonymi do 180km/h. Benzyna czy diesel? Skłaniam się ku dieslowi, podoba mi się jego dźwięk : ) Jeśli benzyna, to tylko w gazie, bo trasy pokonuję dość spore i głównie na autostradzie - pracuję za granicą.
Auto chyba też kupię za granicą, bo przebieg 250 tysięcy zrobiony w Niemczech nie jest mi straszny. Jakimś dziwnym trafem ludzie sprowadzają takie samochody i po przekroczeniu granicy przebieg spada do 120-150 tysięcy... Wszyscy kręcą niestety w tym kraju wałki, tak to już jest.
Żadna marka nie jest mi straszna, czekam na propozycje