REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
BVBartek napisał(a):Witam, dokleję się do tematu z mały, luźnym pytaniem...obecnie mam Forestera 2.0T 177km 2003r. Czy taki Jeep WJ czy Chevy Blazer jest lepiej wyciszony przy autostradowych 130-150km/h?
BVBartek napisał(a):Witam, dokleję się do tematu z mały, luźnym pytaniem...obecnie mam Forestera 2.0T 177km 2003r. Czy taki Jeep WJ czy Chevy Blazer jest lepiej wyciszony przy autostradowych 130-150km/h?
BVBartek napisał(a):szukam czegoś uniwersalnego tylko i wyłącznie benzyna lub z lpg i automat: 4x4 (bo jeżdżę czasami do lasu, w zimę w tereny, w które przednio napędówką bankowo nie wjadę). Normalnie bardzo często trasy szybkiego ruchu, autostrady po Holandii, z Holandii do Polski i odwrotnie.
nie tylko ale najczęściej. Jeżeli jezdzisz po autostradzie to ja bym nic nie podnosił bo zwiększasz tym nadsterowność która w jeepie i tak jest spora. Na serii tez jest dość wysoko i dasz radę w każdym mniejszym terenie. Ja swojego nie podnosiłem a dawał radę z tym że nie kopałem się po klamki w bagnieMotoAlbercik napisał(a):QD występowało przy silnikach 4.7 litra