REKLAMA
Szukam czegoś, co jeździ, ma gaz i jakieś sto koni przy pojemności do 1.8/2.0 (chyba, że ma powyżej 25 lat), bo wszystko powyżej to bankructwo dla mnie, choć będę miał współwłasciciela (pierwsze auto)
No to tak:
- gaz obowiązkowo, w ostateczności benzyna oszczędna, diesel na pewno nie, bo jakieś 5tys. rocznie będę robił
- wszystkie nadwozia prócz kabrio, vanów i kombi
- max. 1.8l pojemność
- najlepiej więcej niż 100 koni, żeby się w miarę odpychało i nie było problemów przy 120/130km/h z hałasem
- do 150 kilometrów od Poznania, ale jeśli coś naprawdę godnego uwagi
- klima byłaby dodatkowym atutem, ale nie jest konieczna
Wymagania dość spore jak na tą kasę, wiem o tym, dlatego poszukiwania są dość ciężkie, dlatego znów zwracam się do Was o pomoc
Coś tam już znalazłem:
1. [link do oferty na Olx wygasł] - wydaje się spoko, no i OC w miarę długo ważne
2. [link do oferty na Olx wygasł] - widziałem na żywo, centralny do kompletnego remontu (chyba), kluczykiem zamykają się jedne drzwi, drugie osobno, tył od środka, klima do naprawy
3. [link do oferty na Olx wygasł] - nawet ładna, ale to chyba komis?
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - długie OC, gaz długo, gdzie jest haczyk? Chyba nie aż tak awaryjna jak N16?
5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wydaje się aż za tania, co z nią nie tak?
Tyle ode mnie, z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi, pomoce, rady