Fabia ok, tylko warto zaznaczyć że to będzie muł na poziomie Golfa IV 1,4 75 koni, to seicento 1,1 będzie żwawsze bo lżejsze i ma 55 koni. Auto które ma 1150 kg i tylko 60 koni, raczej demonem szybkości nie będzie. Myślę, że 0-100 poniżej 15-16 sek raczej nie do osiągnięcia.
a taki Golf? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Komis z Poreby ma złą remone,było już kilka razy o tym na forum zresztą autor tematu zaznaczał że 2.0 odpada.
Tutaj masz ładną Xsarę pod nosem z i klimą tylko było coś z lewym przodem.. [link do oferty na Olx wygasł] i w dziale sprzedam masz takie ogłoszenie peugeot-306-1-4l-vt95309.htm
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Xsara ok też ja dzisiaj oglądałem na olx tylko nie zauważyłem, że działo się coś z przodem. Dlatego nie chce silnika 2.0 bądź większego, ponieważ nie posiadam zniżek a racze zwyżki. Na dynamice jakos szczególnie mi nie zależy, wiadomo czasami trzeba kogoś wyprzedzić, ale głównie chodzi o to aby samochód bez problemu był w stanie utrzymać prędkość 90 km/h
Lovato34 napisał(a):Fabia ok, tylko warto zaznaczyć że to będzie muł na poziomie Golfa IV 1,4 75 koni, to seicento 1,1
bez przesady, Fabia jest lżejsza od Gulfa. Mam porównanie, bo takim Gulfem jechałem jak kumpel szukał takiego auta dla siebie i tu jest tragedia, ale u kumpeli w Fabii bawiłem się nawet nieźle niestety nie odniosę się do SC 1.1 bo nie miałem okazji nim jeździć
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
[B] Abarth Grande Punto / Corsa D OPC / Clio III RS / Ibiza III Cupra Podstawowe kryteria zestawienia: - hot-hatch segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 170KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Abarth Grande Punto 1,4 T-Jet - ...
Lżejsza Fabia jest o jakieś 100 kg, niestety Fabia to nie Seicento, Lupo czy Arosa.. 1150 kg to nie 750 jak w tym autach segmentu A.. Jechałem Lupo 1,0 50 KM, Seicento 1,1 55 KM...do setki jakoś jadą ale powyżej jest dramat.. To jak może o 300 kg cięższa Fabia segment B fajnie jechać?? Przy niej Golf IV 1,6 to jest Audi S3.. No co kto woli nie wiem czy się cokolwiek wyprzedzi takim autem..no i te 70-80 km/h to takie normalne prędkości dla takiego auta, powyżej setki to będzie katorga, jak 150 to pewnie Vmax.. Jak Fabia to moim zdaniem min 75 km w górę..
Witam z powrotem, długo mnie nie było, ponieważ doszło mi sporo obowiązków, ale konkretnie dalej poszukuje samochodu z okolic Zawiercia, najlepiej z instalacją gazową. Budżet dalej około 5 tysięcy, liczę na wasza pomoc, ponieważ nie ukrywam, że w październiku chciałbym nabyć jakiś samochód. Linki do oceny: [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.