Tak jak w temacie - poszukuję auta. Nie mam jak na razie sprecyzowanej marki ani modelu, ponieważ chciałbym usłyszeć wasze rady i pomysły. Może dla wyjaśnienia przedstawię moją sytuację: niedawno zdałem prawo jazdy, mam odłożone trochę pieniędzy i miło byłoby mieć coś swojego, ale nie jest to kwestia potrzeby posiadania auta do określonych celów, jedno auto w domu już mam. Dlatego interesują mnie ciekawe propozycje, coś co sprawi mi radość z jazdy za kółkiem i będzie na swój sposób wyjątkowe, więc:
-
budżet 15000 złoty (możliwość niewielkiej dopłaty, ale też jeśli dany samochód będzie spełniał moje oczekiwania może kosztować mniej)
-dynamiczność, w miarę mocniejszy silnik (jestem rozsądny)
-możliwość sprzedaży po np. roku
-auto z charakterem z zewnątrz
-komfortowe wewnątrz, ma cieszyć oko, mile widziana skóra
-preferowana manualna skrzynia biegów
Niestety idealnych aut nie ma, dlatego też:
-brak konkretnego nacisku na rocznik
-auto nie musi być ekonomiczne (prawdopodobnie benzyna - codzienne trasy do 5km po małym mieście, może raz w tygodniu do 30km, sporadycznie dłuższe wyjazdy)
Przeglądałem już setki ogłoszeń i moja uwagę przykuł Rover 75, dla przykładu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]lub MG ZS/ZT
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł](pierwsze lepsze ogłoszenia)
Co o tym myśleć? Co byście polecili? W temacie jestem początkujący, ograniczałem się do przeglądania forum, więc proszę o wyrozumiałość i lekcje na przyszłość
![Uśmiechnięty :)]()