Poszukiwany dobry mechanik w Warszawie!

30 Sie 2017, 15:19

Jak dobrych mechaników szukacie w Warszawie polecam odwiedzić serwis na ... no właśnie im bliżej domu tym lepiej.
boloo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 06 1977
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: BMW Tourer
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

06 Wrz 2017, 10:40

Hej,
jesli Wawa - to polecam serwis na Daimlera. Nie jest to byle jaki warsztat - ale warsztat, w ktorym po pierwsze pracuje duzo osob = szybka obsluga, po drugie - standardy zachodnie - informowanie o stanie naprawy auta, pelna diagnostyka i mozliwosc wynajecia auta zastepczego na czas awarii - pelna profeska.
Beneq
Nowicjusz

Auto: nie mam

12 Wrz 2017, 13:35

Co racja to racja. Na daimlera chlopaki robia dobra robote, bez fuszerki i ciaglego przekladania terminow. Pelen szacun:)
Andrzej36
Nowicjusz

Auto: Ford

21 Wrz 2017, 08:22

Warto podjechać na Mokotów, do serwisu Wacar, nie gramolą się prostych rzeczach sporo spraw można załatwić od ręki.
karollinetty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1989
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna

04 Gru 2017, 12:02

Par ę razy w ostatnim czasie jeździłem ze swoim Mondeo do Wacar-u na Racławicką i nie narzekam. Cenowo jest umiarkowanie, części mają w dobrej jakości, nie są to jakieś zamienniki najgorszego sortu które po paru przejechanych kilometrach wyginają się we wszystkie strony świata.
karol99
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 12 1991
Auto: BMW

14 Gru 2017, 16:16

Osobi ście mam zaufanie do mechanika z Wacar-a na Racławickiej w Warszawie. Parę napraw mi już tutaj zrobili i póki co udaje się bez poważniejszych remontów i poważniejszych usterek jeździć, mają podejście do Audi, wiedzą jakie to auto ma lepsze i słabsze strony.
kubakarski
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 02 1990
Auto: Audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota NCSV – niezwykłe kombi w stylu coupe
    Toyota NCSV to wyjątkowy samochód koncepcyjny, który posiada cechy charakterystyczne dla coupe, sedanów oraz… kombi! Został zaprojektowany dla 30-latków końca lat 90., którzy zafascynowani ...

19 Gru 2017, 23:30

Ja polecam Auto fix na Al.Krakowskiej 11 w Warszawie. Chłopaki wiedzą co robią, w miarę szybko i bardzo solidnie. Bez naciągania na kasę. naprawdę polecam.
OlaOla
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 07 2000
Auto: audi a8

28 Sty 2018, 22:19

W mazowieckim najlepsi są więcej na PW. Dobra obsługa, fachowa i sprawna robota.
Pracują tam mechanicy z ogromnym doświadczeniem. Ceny usług nie są wysokie, a jakość ich wykonania na najwyższym poziomie.
Franek74
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 2008
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: nie mam

31 Sty 2018, 09:18

Jest tych serwisów du żo, ale już z jakością trafić to wyzwanie...ale chyba to nie tylko domena Warszawy tylko generalnie jest deficyt fachowców. Ostatnio to głównie korzystam z warsztatu Wacar ale też jakiś poważniejszych awarii nie miałem, głównie przeglądy, wymiana opon itp. jest w porządku.
kamilswiech
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 03 1990
Przebieg/rok: 48tys. km
Auto: Audi
Paliwo: Benzyna + LPG

30 Maj 2018, 12:49

Dobrze czyszczą klimatyzację na stacji (nazwę warsztatu podam na PW) na Mokotowie, u nich rzeczywiście potem jak już jeżdżę i klima chodzi to żadne infekcje mi się nie robią, gardło nie drapie nie kicham i nic takiego, a kiedyś pamiętam jak gdzie indziej robiłem odgrzybianie to w zasadzie miałem potem same problemy ze zdrowiem.

Mogę na temat tej stacji powiedzieć kilka ciepłych słów, co nie jest takie wcale częste jeśli o mnie chodzi bo z mechanikami mam średnie doświadczenia jeśli chodzi o Warszawę. Na szczęście w porę trafiłem do nich jak mi silnik zaczął szwankować bo fachowo go wyregulowali i jeździ się bezproblemowo od tamtej pory.
kamilswiech90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 02 1989
Przebieg/rok: >50tys. km
Silnik: 2.0

30 Maj 2018, 12:54

Mogę na temat stacji (nazwę warsztatu podam na PW) powiedzieć kilka ciepłych słów, co nie jest takie wcale częste jeśli o mnie chodzi bo z mechanikami mam średnie doświadczenia jeśli chodzi o Warszawę. Na szczęście w porę trafiłem do nich jak mi silnik zaczął szwankować bo fachowo go wyregulowali i jeździ się bezproblemowo od tamtej pory.
kamilswiech90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 02 1989
Przebieg/rok: >50tys. km
Silnik: 2.0