Poszukiwany dobry warsztat we Wrocławiu.

19 Cze 2013, 16:07

ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

28 Lip 2013, 20:00

Jeśli chodzi o francuzy to również polecam Zulu Garaż z Opolskiej.Fachowo podchodzą do każdej naprawy.Jeśli chodzi o naprawe turbosprężarek to polecam warsztat Monster Turbo z ul.Bardzkiej (numeru nie pamietam ale są na tyłach BP).Szybko i sprawnie zajęli się moja turbosprężarka.Cena też była przystępna. :ok:
alexlag
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 06 2000
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: renault laguna
Silnik: 1.9 dci
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

02 Sie 2013, 13:51

ja polecam Halme, jest na Metalowców. To jest stacja kontroli pojazdów, ale mechanike również mają
Guciolek
Obserwowany

Auto: Opel

06 Sie 2013, 07:12

Jeśli ktoś ma francuza i jest z Wrocławia, może udać się do salonu Francecars specjalizują się w naprawie samochodów francuskich producentów i ceny tez mają nie najgorsze.
cookie21
Nowicjusz

Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: citroen

10 Sie 2013, 04:56

Ja mogę polecić dobrą pomoc drogową z Krakowa. Posiada wieloletnie doświadczenie i przeszkolonych pracowników ..
mapet
Nowicjusz

Auto: Audi a3

13 Sie 2013, 09:56

Polecam stronki http://www.dobrymechanik.net albo http://www.mechaniksamochodowy.pl można znaleźć opinie o warsztatach :ok:
motomoto
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Auto: PASSAT B5, 1,9, 101KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus CT - 9 rzeczy, których o nim nie wiedziałeś
    CT to najmniejszy i najtańszy model w ofercie Lexusa. Ale równie ważny w historii japońskiej marki, co dużo większe i mocniejsze auta. Lexus CT zrewolucjonizował segment luksusowych kompaktowych hatchbacków, ...

16 Sie 2013, 17:11

Ja znam dobry warsztat w Wrocławiu, który oferuje naprawę aut francuskich. Fachowcy najwyższa klasa i przede wszystkim tanio. Warto zajrzeć jeśli jest się posiadaczem francuskiego auta.
reset
Nowicjusz

Auto: Audi a3

24 Paź 2013, 12:13

Jak Wrocław, to śmiało można jechać do Peters Auto. Od jakiegoś czasu działają w dwóch miejsach, ale jakoś w obu przypadakach wysoka. Mi ich polecił znajomy taksówkarz, który też u nich się serwisuje. Robią dobrze, za w miarę rozsądne pieniądze. Ale chyba najważniejsze, że nie nikt nie chce tam Cię oszukać, tylko robią to co trzeba zrobić.
maciekluka
Początkujący

07 Lis 2013, 11:54

Robiłem w tym Peters Auto klimatyzację u siebie i faktycznie da się zauważyć, że chłopaki mają dryg do motoryzacji. Trochę ich podpytałem i pomęczyłem, ale nie dali się zwieść.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2009

10 Gru 2013, 11:39

Ja ze swojej strony mogę polecić parking przy lotnisku we Wrocławiu, każdy kto dużo lata doskonale wie jak ważne jest zostawienie samochodu w dobrych rękach na czas podróży. Sama korzystałam i byłam bardzo zadowolona :)
MartaZdyb
Obserwowany

Miejscowość: Wrocław
Auto: Nie mam

13 Gru 2013, 11:09

Ja też serwisuje swojego francuza u Pawła Szympela. Zaczęło się od wymiany rozrządu, a potem to już popłynęło. Póki wszystko mi naprawiają w terminie, zostaję u nich.
Marcin35
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Peugeot
Rok produkcji: 2004

18 Gru 2013, 11:53

Ja miałem problem z turbosprężarka w moim aucie i naprawili mi ją w Oleśnicy. Wysyłasz do nich normalnie kurierem i odsyłają ci naprawioną. Koszt takiej naprawy nie jest wysoki, więc opłaca się nawet wziąć kuriera. Gdyby ktoś z was był jeszcze zainteresowany to podsyłam link do strony: www.turbo-sprezarki.com.pl Oczywiście można również jechać do nich osobiście, z Wrocławia nie jest daleko.
maciekluka
Początkujący

10 Sty 2014, 11:39

w Oleśnicy na ulicy Cieśle 11 jest turboserwis. Jak ci nigdzie indziej nie pomogą, to oni na pewno naprawią turbo. Są solidni i szybcy
daniello77
Obserwowany

Auto: nie mam

15 Sty 2014, 15:21

Potwierdzam pozytywy o Peters Auto. robią dobrze i nie zdzierają kasy z człowieka. Miałem robotę lakierniczą spisali się na medal.
Romek1985
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 1985
Auto: Ford Fiesta

07 Lut 2014, 10:53

Ja od dawna jeżdzę do tego mechanika TURBO z Oleśnicy koło Wrocławia specjalizują się w turbosprężarkach i moim zdaniem są naprawdę dobrymi specjalistami. Ja nie miałam z nimi żadnego problemu, wszystkie naprawy zawsze wykonywali w terminie.
maciekluka
Początkujący