Poszukiwany dobry warsztat we Wrocławiu.

31 Sie 2015, 14:53

Ja polecam Janusza Kłoka na Koszyckiej, świetny mechanik i zna się na rzeczy.
rokita
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 07 1997
Auto: Honda Accord
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

31 Sie 2015, 14:55

Na blacharce sie zna ? Dużo bierze za robotę ?
elano07
Początkujący

Auto: Nie mam

17 Wrz 2015, 11:04

Ja mogę polecić Pol Motors na Kamiennej we Wrocławiu, bardzo dobry zakład, konkurencyjne ceny. Jeszcze nie czułem nigdy, żeby mnie oszukali, a już kilka razy ich odwiedziłem. Szczególnie polecam panów z warsztatu motocyklowego, super specjaliści!
ferax
Nowicjusz

Auto: Audi

30 Wrz 2015, 15:46

Polecam Sułowska 12 Wrocław
Tanio i solidnie,.... lepiej okazało się coś jeszcze po demontażu, był wieczór brak części, dnia następnego zabrali auto z pod pracy i odebrałem po zmianie... elastyczni i dokładni Polecam
Krisssss
Nowicjusz

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW
Silnik: TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 1999

30 Wrz 2015, 15:48

tel 601-17-9999 :D
Krisssss
Nowicjusz

05 Paź 2015, 13:00

Polecam, jestem w 100%zadowolony,
Uczciwie, bez zbędnego naciągania,
Pan Paweł pracuje dokładnie, godziny elastyczne, efekt musi być :)
Andrzej1960
Obserwowany

Auto: vw passat, mercedes sprinter
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie korzystać z pobocza?
    Pobocze zajmuje trzecią pozycję wśród miejsc, gdzie najczęściej dochodzi do wypadków drogowych(1). Choć przepisy jasno określają, kto i w jakiej sytuacji może poruszać się po poboczu oraz kiedy można zatrzymać ...

05 Paź 2015, 13:38

Tez u nich byłem na Sułowskiej 12. Bardzo jestem zadowolona widać że lubią swoją pracę. Polecam
Krisssss
Nowicjusz

04 Gru 2015, 14:55

Dla posiadaczy Forda warto sprawdzić salon Germaz, który jest bardzok onkurencyjny z ASO. Korzystam w celu okresowego serwisu.
malgoskaoska
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 07 1988
Auto: fiesta
Silnik: 1,5
Paliwo: Benzyna
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2014

11 Sty 2016, 21:32

niestety ale nie znam nikogo we Wrocławiu.
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna

02 Lut 2016, 14:12

Jak ktoś ma samochód francuski to polecam Zulugaraz na Sosnowieckiej. Mają tam niezłych fachowców i nie wyciągają kasy. Ja u nich sprawdzałem przed kupieniem Renaulta i tak się zaczęło. Teraz jak coś to do nich wpadam.
Romek80
Obserwowany

Auto: Renault

16 Mar 2016, 15:48

Ja kiedy mieszkałem we Wrocławiu jeździłem zazwyczaj do serwisu Zwolak. Nigdy długo nie czekałem, opony wymieniali praktycznie od ręki no i ekipa całkiem spoko. :ok: Chłopaki zawsze dawali radę ogarnąć mój samochód za taką cenę, która nie wywoływała u mnie zawału.
mikołaj007
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Golf 4

25 Sty 2017, 01:34

Jak ma być na studencką kieszeń to polecam C-Tronic, bo to jest jedyny warsztat w jakim do tej pory byłem i w którym mnie nie naciągali na dodatkowe usługi :D

Naprawa w moim peugeot 307 została wykonana solidnie, warta była tych pieniędzy i z pewnością niższa niż w innych warsztatach we Wrocławiu, gdzie jak jeździłem się rozejrzeć co i jak to mi wciskali jakieś kity, że skoro mam X zepsute to jeszcze pewnie Y zaraz padnie i Z też trzeba polepszyć. Bzdury.

Powtórzę jeszcze raz: C-Tronic w Żernikach Wrocławskich to jedyny warsztat w okolicach Wrocławia, który mogę szczerze polecić.
Aleksander45
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 05 1998
Przebieg/rok: 46tys. km
Auto: peugeot 307

28 Kwi 2017, 18:53

Nie wiem czego dokładnie szukasz ale z czystym sumieniem polecam ten warsztat zajmujący się blacharstwem i lakiernictwem Serwis Auto Centrum Sebastian Biedroń. Wyszkoleni pracownicy i widać, że robią to z pasji a nie przymusu :) Warsztat mieści się na ulicy Zenona Mariana Przesmyckiego 29.
olekil
Nowicjusz

Auto: Renault Scenic

05 Wrz 2017, 21:17

ja jeżdżę do tego samego serwisu od lat - tutaj maja dobre pakiety dla stałych klientów Serwis Seat Centrum Wrocław Lepiej zaufać profesjonalistom. Nie znosze niczego robić powierzchownie, a wiem ze w serwisie zrobią to dokłądnie, szybko i przynajmniej mam pewnosc ze czesci sa sprawdzone!
maniek84
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 08 1984
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Seat ibiza

02 Lis 2017, 13:47

Z czystym sumieniem mogę polecić Grupę Chmiel. Może nie należy do super tanich ale przynajmniej wiem za co płacę.
marekskapski
Obserwowany

Auto: honda civic