Poszukiwany dobry warsztat we Wrocławiu.

28 Lis 2017, 00:38

Jeżeli naprawa DFP/FAP to mogę zarekomendować dpf-fap.pl którkie terminy i rozsądne ceny. Raz miałem możliwość skorzystać i panowie sprawnie sobie poradzili z ogarnięciem wszystkiego, tak więc rekomendacja moja jest. Jak ktoś jest z tych okolic, może zajechać.
alinowak
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 05 2000
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A4
Silnik: 2.0 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

18 Gru 2017, 14:43

Jeśli chodzi o Wrocław mogę Ci polecić serwis Mazda Jaremko, serwisowałam swoje auto u nich i byłam zadowolona z naprawy. Polecił mi ich znajomy. Mają dobrych fachowców i znają się na rzeczy.
sylwia4012
Nowicjusz

Auto: golf IV
Silnik: 1,9

30 Gru 2017, 13:13

Ze swojej strony mogę zwrócić uwagę na auto serwis TurboJulita oni zajmują się turbosprężarkami. Normalne ceny i w miarę szybki czas realizacji, dla mnie to najważniejsze jest. Do tego normalne i zdrowe podejście do klienta, któremu chce się pomóc. Warto zapisać kontakt do nich.
kajteqwim
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1987
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: wv bora
Silnik: 1.9SDI
Rok produkcji: 2005

27 Cze 2018, 21:47

Witam. Ja osobiście polecam PPAUTO na muchoborze. Fachowa i miła obsluga, a w dodatku bardzo uczciwy mechanik. Polecam
janikmarysia
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 04 2011
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Renault espace
Typ: Van
Rok produkcji: 2007

23 Lip 2018, 11:07

Ja jeżdżę do grupy chmiel.
robieniukd
Nowicjusz

21 Sie 2018, 16:56

Ja mogę polecić tych mechaników France Auto Service. Bardzo lubię ich podejście do klienta-tłumaczą jak dziecku. My kobiety niekiedy nie wiemy co konkretnie"siedzi" w aucie a dzięki nim powoli to rozumiem
kk001
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak sprowadzić swoje wymarzone auto z USA krok po kroku?
    Import auta z USA wymaga spełnienia szeregu formalności, które mogą przysporzyć nieco kłopotów osobom prywatnym podejmującym się tego zadania po raz pierwszy. Sprowadzenie samochodu z USA wymaga znajomości amerykańskiego ...
    Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...

23 Maj 2019, 12:51

Ja osobiście polecam AutoCare. Należę do tych, którzy niezbyt mają czas na jeżdżenie po warsztatach. Tutaj przez ich stronę zamawiam usługę jaką chcę, goście przyjeżdzają, zabierają auto i odstawiają naprawione na wskazane miejsce. Wszystko ubezpieczają i nagrywają cały proces. Jestem pozytywnie zaskoczony, nigdy nie korzystałem z czegoś takiego.
AntekUni
Obserwowany