Poszukiwany dobry warsztat we Wrocławiu.

21 Kwi 2007, 14:34

Witam,
poszukuje dobrego i odpowiedniego na studencka kieszeń warsztatu samochodowego we Wrocławiu.Mam problem z silnikiem i układem kierowniczym w moim Seacie Ibiza 97r. tak więc to chciałbym naprawiać. Jeżeli ktoś zna coś godnego polecenia to byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
molin82
Nowicjusz

Miejscowość: Bogatynia

02 Lip 2007, 20:40

widze ze koniecznie we wroclawiu... szkoda ze nie mozesz tak okolo 50 km dalej... ja polecam Eurowarsztat- w świdnicy
Westerplatte (kolo fabryki mebli). Profesjonalna naprawa i serwis- polecam !! Ceny nie sa az tak bardzo wygurowane- sam tam czasami przyjezdzam :)
DjCelebrate
Nowicjusz

04 Gru 2009, 21:44

ja znam dobry i tani warsztat w Lutyni koło wrocławia. 5 kilometrów za leśnicą
Daniel
d_o_n_o_v_a_n
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

05 Gru 2009, 23:13

Wrocław, ul. Pełczyńska 11
Tel. (071) 346-24-92, kom. 0 601-75-02-56
Ostatnio edytowany przez Lektor71, 12 Mar 2010, 02:25, edytowano w sumie 1 raz
Lektor71
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

12 Lip 2010, 14:00

witam!
byłem u chłopaków na ul. fiołkowej we wrocławiu wzieli grosze za robote i jestem zadowolony z naprawy :lol:
tylko 14/100 przy 7tyś. obrotów:))
poldzio2000
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław

17 Gru 2012, 19:32

Jeśli chodzi o autoserwis do prostych napraw oraz bieżących wymian to tylko At Autoserwis we wrocławiu na trzebnickiej - jeżdze do nich od kilku lat i zawsze robią dobrze naprawy no i są naprawdę tani
rikard82
Nowicjusz

Auto: mercedes ml
Silnik: 3.5
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja butli LPG
    Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...
    Ewolucja Suzuki LJ-80
    Pytanie „czym różni się SJ od Samurai” jest jednym z częściej wracających na forum dyskusyjnym. Jednak niniejszy artykuł nie powstał w celu zestawienia parametrów technicznych, wymiarów czy ...

05 Sty 2013, 16:29

:no: Moje doswiadczenie z France Cars-Polanowice. Samochód wymagał wymiany sprzęgła. Usługa została wykonana przez ten zakład po czym wystąpił wyciek ze skrzyni biegów z uszczelniacza półosi.OK-zdarza się, choć powinno być dobrze sprawdzone przed oddaniem pojazdu klientowi! Po wymianie uszczelniacza i dolaniu oleju przestały wchodzić biegi. Właściciel warsztatu oznajmił mi ze to wina zepsutej skrzyni biegów (która była w pełnił sprawna przed oddaniem samochodu!). Powodem ciężko wchodzących biegów okazał się nieprawidłowy olej w skrzyni wlany przez powyżej wspomnianych a błąd został dopiero skorygowany przez 'myślącego' mechanika po tygodniu zmarnowanego czasu i pieniądzach wydanych jak również uziemienia mnie w mieście na noc Sylwestrowa. Plany moje były zupełnie inne i dalekie od Wrocławia. Tak wiec GORĄCO NIE POLECAM France Cars- Polanowice. ul:Staroscinska 1
:no:
ewa
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 02 2005
Auto: toyota yaris
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

12 Lut 2013, 18:46

Ja polecam Serwis samochodowy Japan Tech. Nie ma się co sugerować nazwą - ja robiłem u nich swojego Seata (wymiana pompy wspomagania) i też dali radę :yes:
xavrasw
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 01 1996
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Seat Toledo II
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999

17 Kwi 2013, 09:05

Jak ktoś szuka dobrego spec we Wrocławiu to zachęcam do odwiedzenia warsztatu Zulu Garaż. Panowie specjalizują we francuskich samochodach i moim zdaniem, ogarniają je bardzo przyzwoicie. Byłem już kilka razy i za każdy razem wyjeżdżałem bardzo usatysfakcjonowany.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2009

23 Kwi 2013, 12:12

Również z czystym sumieniem mogę polecić Wam ten Zulu Garaż. Od jakiegoś czasu jeżdżę tam ze swoim maleństwem i póki co nie zawiedli mojego zaufania. Ceny bardzo przyzwoite, zwłaszcza jeśli uwzględnimy wysoki poziom obsługi.
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna

23 Kwi 2013, 14:52

Może trochę bardziej konkretna dziedzina, ale polecam serwis zajmujący się naprawą szyb samochodowych). Mają we Wrocku nowo otwarta jest na Bolesława Krzywoustego. Korzystałam z ich usług, więc mogę szczerze polecić.
egraczyk
Nowicjusz

Auto: Opel Astra

24 Maj 2013, 18:41

Ja mogę polecić we Wrocławiu pomoc drogową. Może to nie typowy warsztat, ale też naprawiają auta.
PiotrekKW
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 05 1981
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Astra
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2006

07 Cze 2013, 12:07

Ja mogę polecić MMM Service. Firma jest z Poznania, ale działają na terenie całej Polski i Europy.
mapet
Nowicjusz

Auto: Audi a3

12 Cze 2013, 15:41

Myśle że warto poszukać tutaj: http://www.favore.pl/cat1613_uslugi-warsztatowe-naprawy.html
Ostatnio edytowany przez Rabbit, 13 Cze 2013, 14:51, edytowano w sumie 1 raz
Rabbit
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: Audi
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2003

12 Cze 2013, 22:17

Dla mnie dobrym warsztatem jest Warsztat Blacharski: Express Car . Firma na rynku działa już kilka lar i dzięki swojej ciężkiej pracy zdobyła bardzo dobre referencje.
monikan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 11 1983
Auto: honda
Silnik: 2.2
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kabriolet