Poszukiwany mechanik z doświadczeniem

19 Lut 2015, 16:44

Witam ponownie.

Poszukuję osoby (Kraków i okolice), która naprawi mi Poloneza Caro czerwony.
Co trzeba zrobić:
- odbudować reperturkami niektóre miejsca (drzwi na dole, nadkola i parę innych miejsc). Lakier musi być idealnie taki sam dlatego poszukuję kogoś kto zrobi to bardzo dobrze; pozbycie się rdzy
- wymiana części na nowe (pompa, alternator itp)- sam dostarczę chyba, że ktoś będzie miał tańsze,
- wymiana kabli na nowe, rurek, przewodów, linek sprzęgła/gazu/hamulca
- przy skrzyni biegów jest lekko wilgotno
- wymiana sprężyn/amortyzatorów
- wymiana błotników (lub ich lekka naprawa bo odstają) i listem naokoło samochodu (na drzwiach)
- zabezpieczenie podwozia (opcjonalne)
- wymiana paru uszczelek, reszta wymieniona

Samochód od 2000r do dziś jest garażowane więc tragedii nie ma. Auto ma przebieg 84tyś. Jestem pierwszym właścicielem.

Termin naprawy od 23.02

Proszę o kontakt tutaj lub na tel 5O8 158 789
Coroon
Nowicjusz

Auto: Polonez
Silnik: 1.6

23 Lut 2015, 12:36

Co prawda nie są z Krakowa ale dojeżdżają do każdego klienta z całej Polski więc warto sprawdzić ich ofertę. U mnie naprawili silnik bez problemu. Namiar podam na PW.
SylwekN
Nowicjusz

Miejscowość: Jaktorów
Auto: Punto III

23 Lut 2015, 19:03

Z doświadczeniem masz ekipę na Vetulaniego.
mariusz009
Nowicjusz

Auto: opel

16 Mar 2015, 11:48

jak szukasz dobrego mechanika w Krakowie, to zobacz SERWIS BOREK FAŁĘCKI mają dwa warsztaty. Możesz wybrać, gdzie Ci będzie bliżej. solidni, sprawdzeni.
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn

07 Sty 2016, 13:29

a próbowałeś w Auto serwisie Menet? Zawsze do nich podjeżdżam jeśli mam problem z autem. Do tej pory wszystko gra. Szybka i skuteczna naprawa i przeglądy.
mikołaj007
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Golf 4

16 Gru 2016, 13:13

Napisz na PW podam namiar. Zrobią Ci to wszystko o czym piszesz na tip-top i nie zedrą z Ciebie. Szybko, czysto, profesjonalnie. Sam tam jeżdżę już od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolony.
Jerzyr
Obserwowany

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A4
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Brąz i czerń - wyjątkowa wersja Lexusa NX
    Lista specjalnych modeli Lexusa robi się coraz dłuższa. Po sedanie IS ze wstawkami w kolorze indygo oraz coupé LC pokrytym specjalnym, zielonym lakierem czas na wyjątkową odmianę Lexusa NX. SUV już wkrótce trafi ...

28 Lut 2017, 14:51

Jeżeli chodzi o kraków, wszyscy z okolic cenią sobie mechanika z Auto Serwis Wadowicka . Bardzo przyjaźni mechanicy. Zajmują się przeglądami samochodów do 3,5 tony, pełen zakres obsługi mechanicznej otrzymasz oraz kilka usług z zakresu spa. Myślę, że to będzie dla Ciebie dobry wybór.
pan22
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia