Ja się wybieram do Arcarsu na Spółdzielczej. Zakładali mi opony zimówki, super bo doradzili, które brać, no i ceny dobre, nie przepłaciłem bo gdzie indziej były te same dużo droższe. Mają też klimę więc na wiosnę pojadę tam robić.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Racjonalizatorskie pomysły pracowników Audi Program racjonalizatorski Audi, prowadzony po raz kolejny w roku 2012, dał impuls do wprowadzenia licznych rozwiązań usprawniających pracę w fabrykach Audi. W ubiegłym roku, w obu niemieckich zakładach, Ingolstadt i Neckarsulm, ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.