Poszukuje auta do 25 tys prośba o pomoc

13 Lis 2010, 16:40

Witam,
poszukuje samochodu do 25 tyś i prosiłbym o podawanie propozycji moje wymagania:
-sedan
-benzyna od 1.4 do 1.6
-klimatyzacja
-jak najmniej awaryjny
-żeby miał dobre blachy
-rocznik >2003
moje typy to były toyota corolla e12 i honda civic ale niestety cięzko trafić na ogłoszenie na lubelszczyznie więc prosze o inne typy
kriso20
Nowicjusz

Miejscowość: Świdnik

13 Lis 2010, 16:55

Toyota corolla to dobry wybór. Warto poszukać.

Z innych samochodów proponuję forda focusa w silniku benzynowym 1.6 100 KM.

Widziałeś tą corolle?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez pinio124, 13 Lis 2010, 16:58, edytowano w sumie 1 raz
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

13 Lis 2010, 16:58

ale jesli chodzi o forda focusa to chyba niestety blachy w nich to jest tragedia, poszukuje toyoty corolli ale no niestety baardzo ciezko trafić na rozsadna oferte a na lubelszczyznie jest to niemozliwe
kriso20
Nowicjusz

13 Lis 2010, 17:03

W takim razie będziesz musiał się wybrać po samochód "w Polskę" :wink:
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

13 Lis 2010, 17:08

no i własnie niestety mi to za bardzo nie pasuje zeby jechac pol Polski i sie dowiedzieć, że coś w nim jest nie tak. Mozesz potwierdzić że blachy w fordzie focusie sie sypią tak bardzo? bo wlasnie ogladalem fordy focusy 2 w sedanie i calkiem fajnie sie prezentuja
kriso20
Nowicjusz

13 Lis 2010, 17:16

No szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze rdzy w żadnym focusie mk2. Ale wiem, że czasem oznaki korozji występują w dolnej cześci drzwi czy klapie tylniej.
Oczywiście nie każdy egzemplarz musi rdzewieć. Myślę, że jeśli byś dobrze poszukał, to znalazłbyś też corollę z ogniskami korozji.
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Schyłek ery diesla to już tylko kwestia czasu
    Może się wydawać, że blisko połowa samochodów użytkowanych przez Polaków to auta z silnikiem Diesla. Ich liczba jest jednak niższa niż sądzi wielu zmotoryzowanych – a co więcej, systematycznie spada. Samochody ...

13 Lis 2010, 18:14

hah to chyba ci wykupilem corolle sedan z lublina;) za 22tys;) sprawuje sie idealnie:P i tania byla bo typ spieszyl sie ze sprzedażą:P a chciał 25 za nia:P Polecam corolle moja bardzo dobrze sie sprawuje ;) szukaj szukaj az znajdziesz;) albo poczekaj ze dwa lata to ja swoja bede sprzedawac :P
pop1
Początkujący

Miejscowość: nikad

13 Lis 2010, 23:25

nie no 2 lat nie bede czekal:) bo nie ma czasu a samochod potrzebny sprobujemy poszukac jeszcze corolli albo civica
kriso20
Nowicjusz