Poszukuję dobrego Gazownika ze Śląska (katowice)

08 Sty 2009, 15:18

Witam, mam lanosa 1,5 16V z gazem praktycznie od samego początku ... generalnie nie mam problemów z gazem - wymieniam regularnie przewody WN i świece, poszukuję jednak DOBREGO - nie koniecznie taniego prawdziwego speca od gazu - chciałbym po prostu profilaktycznie zrobić przegląd instalacji gazowej - od nowości czyli od 2002 roku nie był regulowany gaz - w sumie nic się nie działo więc uważałem że nie było potrzeby go regulować . poszukuję gazownika na terenie śląska najlepiej z Katowic ,
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

08 Sty 2009, 19:08

Jak jedziesz Al. Korfantego z Katowic do Siemianowic to po prawej stronie (za komisem i budynkami mieszkalnymi) jest stacja LPG i taki mały warsztat gdzie zakładają instalację gazową. Sprawdź tam bo ja szczerze powiedziawszy nie wiem czy oni przeglądy robią, ale powinni.

Pzdr.
`Mat
Nowicjusz

Miejscowość: Siemianowice Śląskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo!
    Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...