Poszukuję dostawcy chemii do myjni

13 Lis 2012, 08:32

Witam wszystkich
Jest na forum ktoś kto siedzi już w myjniach dłużej? Poszukuje dostawcy chemii do myjni. Mam bezdotyk ze szczotką. Kiedyś było u mnie kilku przedstawicieli i zostawili jakieś ulotki ale przez gwarancje nie mogłem zmienić więc temat olałem. Teraz szukam taniego dostawcy. Tydzień temu odezwał się do mnie jedynie jakiś BOXchemia z Bydgoszczy i proponowali współpracę na dłużej i różne promocje. Mieli Tenzi, Daerg i ProElite. Czy ktoś wie coś o tych 2 ostatnich? są na stronie chemiadomyjni.pl czy ktoś już z nimi współpracował? Jak ma się temat transportu u Waszych dostawców? jaki koszt i czas realizacji zamówienia?
myjniapoz
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 09 1977
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mitsubishi Outlander
Silnik: 2,0 mivec
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

17 Lis 2012, 17:15

Witam
Produkuję szampon samochodowy mogę dostarczyć Panu próbki jak przejdzie testy mogę dostarczać produkty.

Pozdrawiam

Paweł Szcześniak
paw78
Obserwowany

Auto: opel astra II

27 Lis 2012, 17:26

Czemu nie.
A jaką firmę Pan reprezentuje?

Czy słyszał ktoś coś wogóle o tym ProElite i Daerg Chimica?
myjniapoz
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 09 1977
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mitsubishi Outlander
Silnik: 2,0 mivec
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Gru 2016, 12:46

Jeżeli chodzi o chemię do myjni, to mój szef zawsze zamawia od Daerg Chimica. Produkty są bardzo wydajne, a cenowo spoko, sporo tego idzie, więc nie ma co kupować jakiś mega drogich środków.
Marynarz32
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 03 1983
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Audi A3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Mercedes klasy A
    Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...