Poszukuję dostawcy chemii do myjni

13 Lis 2012, 07:32

Witam wszystkich
Jest na forum ktoś kto siedzi już w myjniach dłużej? Poszukuje dostawcy chemii do myjni. Mam bezdotyk ze szczotką. Kiedyś było u mnie kilku przedstawicieli i zostawili jakieś ulotki ale przez gwarancje nie mogłem zmienić więc temat olałem. Teraz szukam taniego dostawcy. Tydzień temu odezwał się do mnie jedynie jakiś BOXchemia z Bydgoszczy i proponowali współpracę na dłużej i różne promocje. Mieli Tenzi, Daerg i ProElite. Czy ktoś wie coś o tych 2 ostatnich? są na stronie chemiadomyjni.pl czy ktoś już z nimi współpracował? Jak ma się temat transportu u Waszych dostawców? jaki koszt i czas realizacji zamówienia?
myjniapoz
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 09 1977
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mitsubishi Outlander
Silnik: 2,0 mivec
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

17 Lis 2012, 16:15

Witam
Produkuję szampon samochodowy mogę dostarczyć Panu próbki jak przejdzie testy mogę dostarczać produkty.

Pozdrawiam

Paweł Szcześniak
paw78
Obserwowany

Auto: opel astra II

27 Lis 2012, 16:26

Czemu nie.
A jaką firmę Pan reprezentuje?

Czy słyszał ktoś coś wogóle o tym ProElite i Daerg Chimica?
myjniapoz
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 09 1977
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mitsubishi Outlander
Silnik: 2,0 mivec
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Gru 2016, 11:46

Jeżeli chodzi o chemię do myjni, to mój szef zawsze zamawia od Daerg Chimica. Produkty są bardzo wydajne, a cenowo spoko, sporo tego idzie, więc nie ma co kupować jakiś mega drogich środków.
Marynarz32
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 03 1983
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Audi A3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania
    Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...