Wypożyczalnia samochodów Poznań

01 Wrz 2014, 19:10

Witam
Od razu do sedna: Korzystał ktoś z usług firmy WypozyczTej ? Jeżeli tak to jakie odczucia? Albo może znacie jakąś inną firmę wypożyczającą samochody w Poznaniu?
adam1401
Obserwowany

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 15 04 1991
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Audi a4
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

03 Paź 2014, 13:48

Z tej akurat nie korzystałem, ale mam za to dobre doświadczenia z tej wypożyczalni przy ulicy Bukowska 35 w Poznaniu - "Autonaczas". Mają tam często jakieś promocje na wybrany model aut. Poza tym samochody są zadbane, nic w nich nie stuka i nie puka jak to się czasami zdarza. Krótko mówiąc :ok:
zachary
Aktywny

Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

22 Gru 2014, 10:43

Ja w Poznaniu zawsze wypożyczam w Transpost S.A. Maja auta najwyższej jakości (osobowe, dostawcze i ciężarowe), naprawdę świetne ceny i nie naliczają limitu kilometrów. Sprawdzone miejsce.
motospec
Nowicjusz

Auto: KIA Ceed

12 Sty 2015, 12:24

Tez korzystałem kiedys z Transport S.A. Super firma, maja samochody na poziomie, dobra jakość techniczna i atrakcyjne ceny, mi się bardzo dobrze sprawdzilo autko które miałem od nich :yes:
terra24
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Audi A3 1.8 T

07 Mar 2016, 22:21

Ja polecam Auto Rent w Poznaniu. Korzystne ceny przy wynajmie długoterminowym.
Maciej123
Obserwowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań
Auto: Skoda Fabia

31 Sie 2016, 20:06

Zdecydowanie w Poznaniu mogę polecić wypożyczalnię Panek - mają ciekawą ofertę, ale co najważniejsze mają wiele promocji, na które łatwo wpaść. Solidne samochody i dobre warunki współpracy. Warto skorzystać z tej wypożyczalni przede wszystkim w krótkim i średnim najmie.
kubalesniak
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 02 1959
Auto: Corolla
Rok produkcji: 1939
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym tak naprawdę jest tuning samochodów?
    Zakup nowego samochodu to dla wielu osób bez wątpienia ważne wydarzenie. Dla każdego oznacza ono jednak co innego. O ile dla większości z nas nowy samochód to po prostu środek transportu do pracy, sklepu czy ...

12 Paź 2016, 09:42

Również nie korzystałem. Polecić jednak mogę wypożyczalnię samochodów DRAFTCAR również w Poznaniu. Mają niską kaucję i ceny za wynajem za dobę też niskie. Można się naprawdę dogadać. Przy zwrocie auta nie było żadnych problemów, a oddałem trochę brudne, kaucja wypłacona w tym samym dniu w gotówce.
MarcinKOT
Obserwowany

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: mercedes ml
Silnik: 350
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Paź 2016, 11:52

Witam. Będę na lotnisku, której wypożyczalni samochód warto wybrać?
mania2
Obserwowany

Auto: Citroen
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

30 Lis 2016, 21:38

Zdecydowanie na lotnisku masz nieco mniejszy wybór niż w mieście. Mam pozytywne doświadczenia z Panek S.A. To spora sieć, więc i zasady są przejrzyste.
kmika
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 03 1977
Auto: Chevrolet