Nie wiem czy ktoś będzie miał takie samo urządzenie. Nie możesz napisać do producenta z prośbą o przesłanie DTRki w pdf? To chyba by była lepsza opcja niż skany.
To nie jest nasze rodzime urządzenie, chociaż bardzo zaje...fajne. Urządzenie obsługują często przypadkowi pracownicy, tak więc DTR na wszelki wypadek musi być
Rozumiem, taka dokumentacja by się przydała i to najlepiej pewnie jeszcze w naszym języku Być może ktoś będzie miał i pomoże ale ja jednak bym szukał np. dystrybutora tych urządzeń w PL. Myślę że szło by się z nim dogadać co do takiej instrukcji.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Automaster Show 2013 / relacja Na lotnisku w Kamieniu Śląskim 28 kwietnia odbyła się impreza Automaster Show 2013. Dla fanów motoryzacji przygotowanych było kilka testów sprawnościowych: jazda na trolejach czy test Stewarta, ale każdy mógł ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.