REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Na gaz masz osobno odłożoną kasę czy to ma być na auto i założenie gazu bo tak wyszło z tego co napisałeś dalejHaszfur napisał(a):Auto ma być w benzynie a gaz chciałbym założyć osobno w swoim zakresie, cena nie ma przekraczać 13 tysięcy złoty
Haszfur napisał(a):koszt będzie wynosić około 10 tysięcy złoty i dołożyć trzy tysiące złoty by dołożyć gaz
Rokiko napisał(a):Na gaz masz osobno odłożoną kasę czy to ma być na auto i założenie gazu bo tak wyszło z tego co napisałeś dalej
Rokiko napisał(a):Jest sporo samochodów które spełnią Twoje wymagania, trzeba będzie tylko poszukać takiego w jak najlepszym stanie i nie przywiązywać się zbytnio do konkretnej marki.
Haszfur napisał(a):jest bardzo zadbany silnik (wiem o tym, ponieważ regularnie chodził do mechanika, bądź sam go naprawiał w garażu) i na to że ojciec mi je sprzedaję tanio
Haszfur napisał(a):Co prawda, trochę blacha pozostawia wiele do życzenia
Haszfur napisał(a):Na tym etapie chcę was zapytać czy znacie jakiegoś dobrego gazownika
No jak znasz auto to teraz załóż mu porządną instalację gazową i oszczędzaj dopiero na gdzie przy dystrybutorze tankującHaszfur napisał(a):Zdecydowałem się na kupno auta skody fabi 1 1.2 htp, ze względu na to że jest bardzo zadbany silnik (wiem o tym, ponieważ regularnie chodził do mechanika, bądź sam go naprawiał w garażu) i na to że ojciec mi je sprzedaję tanio
Barol napisał(a):Ogólnie nie inwestuj jakoś bardzo bo nie wiadomo ile to wytrzyma..