Poszukuję nawigacji z BT i mozliwością MP3

03 Lip 2010, 20:35

Witam,

chciałbym zakupic nawigację. Musi obsługiwać Bluetooth, mieć mozliwość wgrania automapy, odtwarzac MP3. Podłączona bedzie pod AUX radia. Napotkałem Mediona 4425 http://www.medion.com/de/electronics/pr ... ccessories który ma uchwyt typu Active Cradle gdzie wszstkie kable sa na stałe w uchwycie, wyciagamy samo Navi jak Panel z Radia. Chciałbym azeby nawigacja miała taka mozliwosc jak ten Medion. Mozecie coś polecić ? Czy TMC działa bezpłatnie na automapie ? Nawigacja uzywana bedzie w PL i DE i niechciałbym wydawac wiecej niz 800zl.

Pozdrawiam
Dawid
sonic64
Nowicjusz

Miejscowość: GT / Gostyń

07 Lip 2010, 13:06

Przy takich założeniach dobra opcja to Navroad NR460BT. Wersja jest z odblokowanym systemem więc możesz wgrać co chcesz nawet Automapę. O ile się nie mylę to nawet z Automapą w zestawie możesz ten model kupić. Urządzenie znam bo jeździ z nim siorka i nawet przy jej technicznych "zdolnościach" daje rade ;)
Brak
Rydz79
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

12 Lip 2010, 23:00

Jeśli dobrze kojarzę, to ten Nav może być faktycznie dobrym rozwiązaniem - całkiem sprytne urządzenie. Ogólnie marka niezła i nie sprawia kłopotów w użytkowaniu, więc powinieneś być zadowolony. Ale rozejrzyj się jeszcze na rynku - może znajdziesz jakieś promocje.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

13 Lip 2010, 00:29

GoClever ma więcej opcji a jest tańsze.... :mrgreen:
mam NavRoada i szczerze nie polecam zbytnio w porównaniu do innej mojej nawigacji strasznie długo szuka satelit (choć teoretycznie ten sam moduł GPS) i c :mrgreen: ęściej się wiesza
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co musisz wiedzieć o wymianie oleju?
    Regularna wymiana oleju silnikowego jest niezbędna, by samochód działał sprawnie i nie doszło do awarii silnika. Kierowcom zdarza się zapomnieć o wymianie oleju albo odkładać ją na później – często skutkuje ...