REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KaczorLSM napisał(a):Osobiście kierowałbym się rozsądkiem a nie suchymi stereotypami, że niemieckie jest niezniszczalne.
hajdi95 napisał(a):To nie żadne mity że francja to jeden wielki bubel. Miałem styczność z 2 francuzkimi samochodami... cóż, to gorzej niż masakra!!! Wszystko się rozpadało a siedząc z tyłu myślałem że tył nie posiada amortyzatorów!!!
hajdi95 napisał(a):Francja to żenada!!! wole trabanta niż wynalazek z plastiku!!! oni robią samochody na wygląd a nie na osiągi!
Widzę, że swoje wypowiedzi popierasz rzetelnymi argumentami i jesteś rozeznany w temacie więc skąd ta prośba o pomoc przy wyborze auta?hajdi95 napisał(a):Francja to żenada!!! wole trabanta niż wynalazek z plastiku!!! oni robią samochody na wygląd a nie na osiągi!
hajdi95 napisał(a):KaczorLSM napisał(a):Osobiście kierowałbym się rozsądkiem a nie suchymi stereotypami, że niemieckie jest niezniszczalne.
To nie żadne mity że francja to jeden wielki bubel. Miałem styczność z 2 francuzkimi samochodami... cóż, to gorzej niż masakra!!!