REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Klakier napisał(a):No ale ten Golfik powiedziałbyś, że zajechany? Widać, że zadbany. Sam lakier prezentuje się bardzo dobrze. Sportowe fotele są wstawione. Felgi 18" chyba. Takie rzeczy nie są tanie i raczej nie wrzuca się ich do auta po to żeby zakatować silnik. Chociaż różne są scenariusze i jak najbardziej się zgadzam, że nie ma okazji. Jak fura jest dobra to musi swoje kosztować, ale warto by zobaczyć tego Golfa jak kolega ma niedaleko i by chciał...
Klakier napisał(a):Bart258, a panele na drzwiach? Ten plastik co jest przy rączce i okolice elektrycznych szyb? Podobno stałą przypadłość, ale ważne, że jesteś zadowolony a auta bo to jest najważniejsze. Są ważniejsze rzeczy jak plastiki
Tribul, ten zwykły 1.8 sporo pali, ale chyba dobrze znosi gaz heh
harry56 napisał(a):mnie tez interesuje zakup audi a3 ale z silnikiem 1.9 TDI. mozecie cos doradzic? i czy zmiescilbym sie z dobrym egzemplarzem tez w tych 15- 16 k? prosze o pomoc.
Bart258 napisał(a):Za dobre A3 albo Golfa z silnikiem 1.9 tdi 130km trzeba minimalnie przygotować 20 k w mojej opinii W innym przypadku nie masz aż takiej pewności.
harry56 napisał(a):tzn mi wystarczy wersja z 90KM i rok '99-'00
harry56 napisał(a):ja sobie wyhaczylem jedno takie audi za 16900, i chcialbym z nim pojechac na przeglad, myslisz, ze jezeli nic nie znajdom co by bylo nie tak, to mimo wszystko moze sie okazac tan samochod gownem?;/