Poszukuję samochodu do ok 15 000pln

07 Lut 2010, 23:09

a co myslicie o takiej: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ? troche drozsza jest, ale facet mowil ze zszedlby o te 900 zl, a dwa tysiace sobie od kogos pozycze najwyzej :)
harry56
Nowicjusz

Miejscowość: biala

07 Lut 2010, 23:49

Myślę, że to audi mogło mieć jakąś przygodę z przodu z prawej strony ale na podstawie zdjęć ciężko powiedzieć na 100% Inna sprawa, że w życiu nie zapłaciłbym 18 tysięcy za 11 letni samochód który tak na prawdę jest golfem z innym znaczkiem na masce. Za tą kasę można mieć np. corollę e12 albo civica VII tyle, że w benzynie.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

08 Lut 2010, 00:00

A co powiecie na to:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

coo tym myślicie?? :idea:
" Moc jest Bogiem- Prędkość nałogiem"
mateo189
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk

08 Lut 2010, 00:23

Odpuść sobie takie wynalazki typu śmigło na tylnej klapie i rozpórki na kielichach, ch...a wie jakie tam jeszcze przeróbki powychodziły, mi tu zajeżdża "druciarstwem". No ale wszystko kwestia gustu i to twoja kasa.
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski

08 Lut 2010, 00:33

Skoro a3 i VW G IV kupie złom . Ale nie chce ich zainwestować w jakieś g...o;/ Dlaczego nie Opel? To może jakieś BMW?? Co sądzicie o TDS 2,5? Podobno wadliwe? Do tej ceny kupie E39?? .
mateo189
Nowicjusz

08 Lut 2010, 00:43

Heheh wskoczyłeś teraz w całkiem inną klasę :mrgreen: Może lepiej pozostań przy tamtych modelach :grin: Kup Golfa,a3 albo Opla, tylko nie wybieraj jak najdroższych silników w jak najniższej cenie a będzie dobrze :wink: Przeczytaj dokładnie cały temat, wcale nie musisz kupić szrota za 15 tys. Przy kupnie auta trzeba sobie postawić pytanie "NA CO MNIE STAĆ".
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

08 Lut 2010, 00:51

W sumie masz rację BMW hehe chwilowy przypływ mazeń :mrgreen: :mrgreen:
Stać mnie na utrzymanie takiego samochodu, ale nie wiem czy warto, a temat przeczytałem cały i wszyscy mówią, że za te pieniądze nic z tego...! Ale teraz to Ja mam mętlik w głowie :roll:
mateo189
Nowicjusz

08 Lut 2010, 00:57

Jak myślisz skąd się wzięła cena tej Astry? Na pewno nie ze względu na dobre serce sprzedającego :wink: Zobacz wybrałeś najtańszą jaka tylko była możliwa i zobacz na przeskok w cenie, gość chce się tego pozbyć moim zdaniem [link do oferty na Allegro wygasł][1][0]=&a_text_i[1][1]=&a_text_i[4][0]=&a_text_i[4][1]=&a_text_i[5][0

Nie znajdziesz mi się wydaje nic w TDI w tej cenie, ale benzyniaka można szukać, ciężko będzie dobre ten 1.8T znaleźć, ale może akurat, może coś z początku produkcji

Tu masz jakiegoś, ale na podstawie zdjęć ciężko cokolwiek stwierdzić, co widzę to wgniecenie na błotniku [link do oferty na Allegro wygasł]
Ostatnio edytowany przez Tribul, 08 Lut 2010, 01:08, edytowano w sumie 1 raz
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

08 Lut 2010, 01:05

Ale Ja tylko i wyłącznie chce benzynę plus turbinka. Początek produkcji czyli,który rok szukać?? To może zrobić jak pisałem wcześniej kupić tego szrociaka i zrobić mu remont?? Albo znajdę po prostu inny samochodzik :???:
mateo189
Nowicjusz

08 Lut 2010, 01:16

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] :razz: Tylko gość chowa trochę drugi bok :neutral:

Zawsze możesz się szarpnąć na coś takiego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

08 Lut 2010, 01:28

Nigdy bym tak samochodu nie skrzywdził, żeby wrzucić gaz;/ Oczywiście jest taniej, ale to zawsze będzie GAZ. Z BMW podoba mi sie tylko kilka modeli 520, 318, 320, 325 TDS, ale nie kupił bym jednak tej marki,mam do niej ogromny szacunek, ale nie mój gust. Co do tego audi: może to głupio zabrzmi, ale jak dla mnie kolor samochodu też ma znaczenie, a ten wg mnie nie pasuje. Wiem może jestem dziwny :twisted: A i nie wiem czy automat jak dla mnie to dobre rozwiązanie chyba raczej nie. Tribul bardzo serdecznie Ci dziękuje, że wszystko mi tłumaczysz.
mateo189
Nowicjusz

08 Lut 2010, 01:34

W automacie to nie wiem czy dobry wybór :P Ta Audica z Francji coś podejrzana. Jakby świeżo malowana. Przeważnie zderzaki w autach z Francji są totalnie obd rapane i potłuczone.
mateo189, Ty chcesz coś o ambicjach sportowych, żeby poszaleć troszkę?
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock

08 Lut 2010, 01:36

Nie ma problemu :wink: Ja też nie jestem za gazem i też patrze na kolor. Jak się uprzesz to znajdziesz jakieś audi z tym silnikiem do 15 tyś, tylko nie szukaj tych z 2000 roku bo na bank trafisz na coś z niespodzianką, nie w takiej cenie. A jak trafisz na jakiegoś w dobrym stanie technicznym, ale np przerysowany, albo z wgnieceniem to bierz i najwyżej jak będziesz miał kasę to sobie to zrobisz. A teraz idę spać :mrgreen:
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

08 Lut 2010, 01:40

Poszaleć w sumie troszeczkę tak, ale interesuje mnie coś w miarę szybkiego. Od ok 3 latek mam seicento i chyba czas już żeby wsiąść w coś mocniejszego :grin: Ale nie będę ukrywał jestem zajarany jak dziecko na coś z doładowaniem turbiną.

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 14:51 ]
1. [link do sprzedamgo.pl wygasł]
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Nr to moja skala :wink:
A teraz mam takie inne pytanie. Auto wymaga specjalnego traktowania z powodu turbiny?? Słyszałem, że po mocniejszej jeździe trzeba dać odpocząć turbinie. Ile kosztuje nowa turbina? Używka i regeneracja??
mateo189
Nowicjusz

08 Lut 2010, 17:45

ale w benzynie to ja nie chce, ile taniej dostaniesz a3 w benyznie. powiedzmy ze nawet 5 tys, zakladajac ze to pierwsze auto nie sprzedaz go tak szybko, a ja do tego jezdze w dalekie trasy (np w gory a mieszkam nad morzem) poza tym do szkoly mam 40km i pomysl jak szybko mi sie zwroci zakup diesla :)

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 17:00 ]
a moze mi ktos tylko jeszcze jedna rzecz powiedziec, bo widze ze jestescie oblatani, chodzi mi o taka srednia cene audi a3 w dieslu, zeby byl dobry, zeby wlasnie nie kupic najlepszego silnika za zbyt niska cene. moze mi ktos cos powiedziec na ten temat? chodzi mi o audi z 99 roku, no chybaze bede mial nagly zastrzyk gotowki to zaszaleje i kupie rok mlodszy :)
harry56
Nowicjusz

Miejscowość: biala