REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tak, a poza tym możesz dostać mandat za niesprawne w tym przypadku uszkodzone oświetlenie i nie ma znaczenia że kierunkowskaz będzie migał.Koles100 napisał(a):Jeśli tego nie naprawię to czy deszcz może napadać do środka i zrobić zwarcie ?
Tu masz nowy zamiennik za niecałe 20zł + przesyłka [link do oferty na Allegro wygasł] chyba nie warto szukać tego na złomie bo pewnie ze 20zł będziesz musiał dać jak nie więcej.Koles100 napisał(a):Czy wiecie gdzie najszybciej dostanę coś takiego ?
Jak cię nie interesują to go zdemontuj i zaklej wtyczkę taśmą wtedy zwarcie ci się nie zrobi i nie jeździj po publicznych drogach z racji na bezpieczeństwo innych użytkowników.Koles100 napisał(a):Mnie mandaty nie interesują, to jest moja sprawa
Weź konewkę włącz kierunek i polej wodą będziesz wiedział co się stanie.Koles100 napisał(a):Mnie interesuje tylko czy może się zrobić zwarcie jeśli napłynie tam woda.