Potrzebne autko do 8 tys , bardzo proszę o pomoc.

16 Mar 2014, 01:13

Witam
Na codzien poruszam sie fiatem cc 700 autko male po miescie mi wystarcza lecz potrzebuje teraz czegos wiekszego najlepiej sedan (benzyna). Dziennie bede pokonywal okolo 20km nie duzo czasami wieksze trasy raz na miesiac 100km do rodziny. Myślałem nad oplem vectra b po lift (bardzo mi sie podoba sylwetka) ale nie wiem czy w tym budrzecie znajde w dobrym stanie ... takze opel astra 2 sedan . Potrzebne mi auto zeby jako tako ,, jezdzilo '' zeby nie bylo mulem slyszalem ze vectra to tylko 1.8 takze szukam cos podobnego ...

PS. Najlepiej jakby samochod byl z woj ślaskiego. :)
noname92
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 01 1992
Auto: Fiat CC

16 Mar 2014, 09:24

Vectre B spokojnie znajdziesz w tej kwocie. Z tym że w benzynie spalanie będziesz miał koło 9l/100km. Szkoda kasy na takie auta.
Lepiej poszukaj np takie Mondeo, w Dieslu, pali 6l/100km, tu masz link ode mnie -> [link do ox.pl wygasł]
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

16 Mar 2014, 09:46

Ja bym calował w Vectre ale z LPG. Silnik1.8 lub 2.0. Diesel też może być ale uwaga na pompy.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

16 Mar 2014, 11:21

Może Peugeot 406?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Flotowy segment B - jakie auta wybierają firmy?
    Segment B niezmiennie od dziesięcioleci bije rekordy w Europie. Czemu małe hatchbacki są chętnie wybierane? Przede wszystkim z uwagi na rozsądną cenę, łatwość poruszania się po mieście, coraz wyższy poziom technologicznej ...