1 pytanie diesel czy benzyna? robię około 5 tysięcy rocznie.. samochód raczej na zakupy i jakiś wypad niedzielny który z tych samochodów wybrać? 8 może 9 letni Ford Focus 1,4.1,6.? mazda3 1,4 1,6? Opel astra 1.4 volwo F 40 a może polecacie inny?
Dokładnie. Jak miasto i ten przebieg to tylko benzyna. Ja jestem za Mazda 3 1.6 i Focusem 1.6. Ten Focus 1.4 nie jedzie i pali jak smok, 1.4 z Mazdy nie znam ale pewnie jest tak samo bo to bardzo podobne auta. Nie słuchaj też ludzi którzy mówią jakie to do Mazdy są drogie części bo niektóre są wspólne właśnie z Fordem. Astra też jest warta rozważenia ale 1.6 lub 1.8, chociaż takie 1.4 też styknie
Poprawnie ustawiony zagłówek to mniejsze ryzyko urazu kręgosłupa Badania wykazują, że poprawnie ustawiony zagłówek może zmniejszyć o prawie 1/4 ryzyko urazu kręgosłupa szyjnego w przypadku uderzenia w tył samochodu(1). To jeden z najczęściej stwierdzanych urazów u osób ...
Następca Lexusa LFA całkiem możliwy Lexus LFA, supersamochód wyprodukowany jedynie w 500 egzemplarzach, na zawsze odmienił wizerunek japońskiej marki premium, przybliżając ją miłośnikom ostrej jazdy, a jego zdeklarowanym fanem jest nawet znany z cynicznego ...
VOLWO F40 sorry musiałem.. diesel i 5tys rocznie daj sobie spokój no chyba że chcesz za chwile robić remont silnika no i diesel przy takim przebiegu wcale nie będzie palił tak mało.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
dreamer napisał(a):Skoda Fabia 1.4Tdi hatchback lub sedan - dużo tanich części i bardzo mało awaryjny, mało pali
Diesel w mieście, szczególnie zimny mało nie pali A poza tym wszystkie DPF-y, dwumasy, wtryski itd to wydatek ponad tysiąca złotych. Można by jedynie pokusić się o jakieś SDI ale to nie jedzie..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.