Przejażdżka szybkim samochodem jako prezent to świetny pomysł na prezent, sprawdzałam. Wrażenia podobno niezapomniane Z gadżetem motoryzacyjnym mogłabym nie trafić w gust, a tu miałam pewność, że prezent się spodoba.
A ja właśnie sam bardzo chętnie bym się wybrał na taki tor pojeździć superautami - nie wszystkie przejazdy są bardzo drogie, a wrażenia muszą być niezapomniane dla kogoś, kto śledzi newsy o superautach.
Z innych rzeczy to mogą być jakieś breloki do kluczy, portfele, zapinki do mankietów/krawatów, kosmetyki. Ja preferuję nieco praktyczniejsze pomysły, z jakimś designerskim wyglądem.
Super pomysłem jest wykupienie przejażdżki na torze wyścigowym. Każdy mężczyzna (czyli fan motoryzacji) ucieszy się z takiego niecodziennego prezentu. Jeżeli chcesz, żeby nie była to zwykła przejażdżka zrób tak jak ja, kup swojemu chłopakowi szkolenie "za kółkiem" na torze wyścigowym. Jest kilka ośrodków organizujących tego typu przedsięwzięcia. Niedługo zostanie otwarty również Tor Łódź (usytuowany w Kiełminie, obok zjazdu z A2), jest to ośrodek szkoleniowo-dydaktyczny, na którym można będzie się świetnie zabawić a do tego poprawić technikę jazdy pod okiem wykwalifikowanych instruktorów.
a coś w tym stylu jak jazda Mitsubishi Lancer EVO RS 340KM? Ciekawa zajwka właśnie dla fana motoryzacji. Zadzwoń tam i się upewnij czy mają wolny termin , najlepiej na ten nr 022 245 05 59
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
OpenR: gdy ekran dotykowy jest synonimem zaawansowanych technologii Ekran OpenR w Nowym Megane E-Tech Elektrycznym jest bez wątpienia największą w ciągu kilku ostatnich lat innowacją Renault w zakresie technologii pokładowych. Jego szklana płyta o niespotykanych, imponujących rozmiarach idealnie ...
Polecam wyjątkowy niepowtarzalny prezent z pracowni Polskiego rękodzieła. Metalowa figurka przestawiająca mechanika naprawiającego auto. Figurka została wykonana z dużą dokładnością gdzie zostały odwzorowane najdrobniejsze szczegóły które pozwalają bez żadnych wątpliwości określić co przedstawia i dla kogo jest skierowana.
spróbuj z biletami na Moto Show, mysle ze bedzie sie podobac ciekawy event, juz niedlugo w sumie 21-22 maja w Krakowie, pokazy aut klasycznych i stuningowanych
Przejazd na pewno super! Wszystko zależy od tego jaki masz budżet. Jeśli masz ograniczony zawsze możesz sie złożyć. My ostatnio dobremu koledze jako prezent weselny kupiliśmy skuter, ale na takiej zasadzie, ze poszliśmy do sklepu akurat chyba w Katowicach, na ul. Pośpiecha 2 i tam bardzi fajnie nam doradzili. Chyba to salon firmowy scooter.
Nie wiem czy chłopak lubi wypić piwko, ale może alkomat? Zawsze będzie mógł mieć go przy sobie, kontrolować się, a Ty będziesz miała pewność o jego bezpieczeństwie.
Bądź trzeźwy w trakcie jazdy samochodem!! Piłeś? Nie jedź!! #alkomat #alkomaty #toptrade
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.