REKLAMA
Witam,
Z góry proszę o cierpliwość i wyrozumiałość bo zwykle siedzę na forum wizaż.pl i nie mam pojęcia jak działa to wasze. Zalogowałam się bo sprawa jest nagląca i zdecydowanie przekraczająca moją wiedzę i kompetencje, mianowicie potrzebuję pomocy przy wyborze prezentu na 30 urodziny chłopaka. Skoro już się tu znalazłam to łatwo się domyślić, że poduszeczki ze zdjęciem, kubeczki etc. odpadają. Ponieważ chciałam podarować mu prezent który sprawi mu dużo frajdy, a na który samemu szkoda byłoby mu wydać pieniędzy, wybór padł na jakiś voucher motoryzacyjny. Generalnie facet motoryzacją się interesuje, o swoje autko dba jak o niemowlaka, czyta różne artykuły, siedzi na forach, także myślę, że z takiego prezentu na pewno by się ucieszył. Tylko co wybrać, bo możliwości jest na prawdę sporo. Poszukuję vouchera do 700zł (chociaż tańszy zdecydowanie bardziej by mnie ucieszył:-P ) tylko nie wiem co może sprawić większą frajdę, jeżdżenie w kółko jakimś porsche/lamborghini (whatever), czy może drifting jakimś potworkiem, albo może wypożyczyć jakiś fajny samochód sportowy z wypożyczalni. Chodzi mi o to, żeby za te pieniądze mieć możliwie jak najwięcej zabawy. Są jeszcze kursy jazdy ekstremalnej po mokrej nawierzchni etc. ale one raczej odpadają, bo moim zdaniem on jeździć potrafi szybko i bezpiecznie więc byłaby to strata pieniędzy (no chyba, że nie rozumiem sedna tych kursów). Generalnie doradźcie coś w kwestii wyboru rodzaju atrakcji/samochodu. Jesteśmy z Łodzi więc wszędzie jest w miarę tak samo daleko
dzięki za pomoc,
bolid126p