Potrzebuję pomocy co do kupna hyundai-coupe

07 Lip 2016, 11:56

Witam jestem młodym kierowcą, który nie ma budżetu finansowego ale potrzebuję jeździć, na tę chwilę muszę mieć auto mam przeznaczone ok 3200zł tyle co mi udało się uzbierać, wpadł mi w oko hundayi-coupe , podsyłam wam ofertę , proszę napisać czy się opłaca co i jak naprowadzić mnie z góry dziękuję. :roll:
[link do oferty na Olx wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]

byłbym za opcją numer 1, wizualnie po zdjęciach wygląda chyba lepiej aczkolwiek wiadomo,że trzeba na żywo go zobaczyć i "obadać"
Pozdrawiam. :ok:
klaksin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 31 05 2016
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Brak auta aktualnie

07 Lip 2016, 12:24

Ponad 1k wyświetleń i nikt nie kupił?
W tym budżecie na napalaj się na jeden model, bo nic nie kupisz. Musisz po prostu zacisnąć zęby i kupić auto w najlepszym stanie, niezależnie jakiej marki.
Skąd jesteś to coś poszukamy?
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

07 Lip 2016, 13:16

Kraków-Chrzanów ( do obu miast mam blisko ) , może 1k wyświetleń dlatego ,że facet z ogłoszenia podał błędny numer tele i nie da się dodzwonić, dlatego zostawiłem mu wiadomość :)
klaksin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 31 05 2016
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Brak auta aktualnie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota Environmental Challenge 2050
    W 2015 roku, na 2 miesiące przed konferencją klimatyczną w Paryżu, Toyota ogłosiła swój plan Toyota Environmental Challenge 2050. Firma, która jako pierwsza wprowadziła na rynek seryjny samochód hybrydowy, ...