REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
obejrzy kilka sztuk w tym przedziale cenowym, zniechęci się do poszukiwań, kupi w końcu gruza i tak to się skończy. Sprawdzenie sprawdzeniem, ale poszukiwanie BMW za kilka tys to jak szukanie obrączki w zbiorniku w miejscowej oczyszczalni.Kao napisał(a):Ale co tu masz optymistycznego? Co nie potrafisz zobaczyć stanu opon czy zawieszenia? To jak porównać 2 te same auta?
szybki napisał(a):Kup nie ma problemu ... średnia półka i bmw lubie teteksty...
Następne będą takie: premium kosztuje, stare więc się sypie, to wina poprzedniego właściciela a wszystko okraszone ceną rynkową auta + docelowym klientem.
Kup zrób relacje na fs a ja się uraduje razem z Tobą
Jako użytkownik 20letniego auta
mike napisał(a):obejrzy kilka sztuk w tym przedziale cenowym, zniechęci się do poszukiwań, kupi w końcu gruza i tak to się skończy. Sprawdzenie sprawdzeniem, ale poszukiwanie BMW za kilka tys to jak szukanie obrączki w zbiorniku w miejscowej oczyszczalni.
koledze bardziej chodziło o zobrazowanie sytuacji na rynkuPiotrekEs napisał(a):Kolego gdybym miał tyle kasy na części premium co Ty, to już bym był zapisany na odbiór nowej M5 CS. Ja doskonale sobie zdaje sprawę że, każde auto lubi części premium a widocznie BMW bardziej. Ale po co wogole wylatujesz z tekstami z częściami ze złomowiska
spoko nie jestem z tych obraźliwych i nie biorę tego personalnie, tylko że chciałbym bardziej konkretów odnośnie samego tematu i moich pytańmike napisał(a):koledze bardziej chodziło o zobrazowanie sytuacji na rynku
Invi napisał(a):Było już tu kilku fanów BMW, którzy nie widzieli nic złego w kupowaniu używanych tarcz hamulcowych
Kao napisał(a):Z punktu technicznego lepiej było by się skupic na przed lifcie bo masz silnik m52, najchętniej 2.8 oczywiście, jednostka pozbawiona jakichkolwiek wad konstrukcyjnych. Po lifcie masz już M54, więcej mocy ale tu już krok do przodu z technologią a z praktycznego punktu widzenia krok do tyłu z trwałością.
Kao napisał(a):Przy autach premium wiekowym cena nie jest wyznacznikiem stanu rzeczywistego równie dobrze możesz za 5 kupić w lepszym stanie niż za 10.
a ile tych Twoich klientów ma e39 z benzoliną?szybki napisał(a):Kao jest tak idealnie z tymi BMW że do mnie już nawet na podwórko nie maja wjazdu... mieszkam w 50 tysięcznym mieście i jest tak samo.
nie trafiłeś jedynie za tą za 200 euro pojechała do Pl i o jakich kosztach mowa? O wymianie świec i uszczelce? No faktycznie mechanik zdarł by cały majątek. Reszta bmek jeździłem po pl i to nie było na chwilę bo to były moje auta a nie na handelek. Szybki konkretami byś zapodał a nie 3 literki, kibel i na tym koniec.szybki napisał(a):Kao Ty kupowałeś BMW chwilę pośmigałeś, sam naprawiłeś, sam pomalowałeś i pojechało ze słonecznej i ciepłej okolicy do PL
Kao napisał(a):k a jak masz tanie premium które zapewni Ci spokój
Kao napisał(a): zero konkretów
Kao napisał(a):Astra H które potrafią nie odpalić po wyjściu z biedronki
no to czekamy na konkrety co i za ile uwzględnisz w tym serwisie.Invi napisał(a):gospodarowania wolnymi środkami, wszystkie będą szły na serwis