Poważnie rozważa Giulię Veloce

01 Paź 2019, 09:27

Szukam sedana średniej wielkości, i bawię się między Lexusem LS250, Jaguarem XE i 18 / 19Alfa Giulia Veloce. Przetestowałem je wszystkie i wszystkie były fantastyczne

Nie patrzyłem na BMW, Audi, Merc z kilku powodów, ale głównie dlatego, że dosłownie widzę te samochody każdego dnia.

Poważnie skręcam w kierunku Giulii, ponieważ ma uderzający wygląd, reaguje na sterowanie i flarę Alfa. To, co mnie powstrzymuje, to obawy o niezawodność, koszty serwisowania i części. Chcę poznać naprawdę uczciwe doświadczenia z Giulią i niezawodność jakości wykonania. O ile krok jest Giulia z Alfas z przeszłości, i to jest zbudowane, aby trwać. Chciałbym usłyszeć od właścicieli.

wszelkie uwagi i doświadczenia są mile widziane
MarcusJubin
Nowicjusz

04 Paź 2019, 23:50

Poważnie skręcam w kierunku Giulii, ponieważ ma uderzający wygląd, reaguje na sterowanie i flarę Alfa. To, co mnie powstrzymuje, to obawy o niezawodność, koszty serwisowania i części. Chcę poznać naprawdę uczciwe doświadczenia z Giulią i niezawodność jakości wykonania. O ile krok jest Giulia z Alfas z przeszłości, i to jest zbudowane, aby trwać. Chciałbym usłyszeć od właścicieli. [reklama]

my issue got solved!!
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 28 Maj 2020, 08:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
MarcusJubin
Nowicjusz

06 Cze 2020, 04:00

I like Lexusem LS250 and I'm very satisfied
chinachin
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...