Poważnie rozważa Giulię Veloce

01 Paź 2019, 09:27

Szukam sedana średniej wielkości, i bawię się między Lexusem LS250, Jaguarem XE i 18 / 19Alfa Giulia Veloce. Przetestowałem je wszystkie i wszystkie były fantastyczne

Nie patrzyłem na BMW, Audi, Merc z kilku powodów, ale głównie dlatego, że dosłownie widzę te samochody każdego dnia.

Poważnie skręcam w kierunku Giulii, ponieważ ma uderzający wygląd, reaguje na sterowanie i flarę Alfa. To, co mnie powstrzymuje, to obawy o niezawodność, koszty serwisowania i części. Chcę poznać naprawdę uczciwe doświadczenia z Giulią i niezawodność jakości wykonania. O ile krok jest Giulia z Alfas z przeszłości, i to jest zbudowane, aby trwać. Chciałbym usłyszeć od właścicieli.

wszelkie uwagi i doświadczenia są mile widziane
MarcusJubin
Nowicjusz

04 Paź 2019, 23:50

Poważnie skręcam w kierunku Giulii, ponieważ ma uderzający wygląd, reaguje na sterowanie i flarę Alfa. To, co mnie powstrzymuje, to obawy o niezawodność, koszty serwisowania i części. Chcę poznać naprawdę uczciwe doświadczenia z Giulią i niezawodność jakości wykonania. O ile krok jest Giulia z Alfas z przeszłości, i to jest zbudowane, aby trwać. Chciałbym usłyszeć od właścicieli. [reklama]

my issue got solved!!
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 28 Maj 2020, 08:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
MarcusJubin
Nowicjusz

06 Cze 2020, 04:00

I like Lexusem LS250 and I'm very satisfied
chinachin
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co to jest Defensive Driving?
    Amerykanin Chris Imhoff z National Safety Council jako pierwszy sformułował reguły "Defensive Driving" (DD), czyli jazdy defensywnej. Pierwszy kurs DD zorganizowano w USA w 1964 roku. Od 50 lat w krajach anglosaskich oraz ...
    Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...