REKLAMA
Witam serdecznie wszystkich, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zamierzam kupić auto w granicach 45.000 zł i po długiej weryfikacji dostępnych aut stanęło na tych dwóch.
Dodam tylko że na 100% szukam Hondy Accord 2.0, sedan.
1) honda accord 2006 (sprowadzona z Niemiec) przebieg 140.000, czarna, średnie wyposażenie.
Sprawdziłem w salonie hondy historię serwisowania po numerach nadwozia i z racji tego że jest to auto sprowadzone, mogli mi tylko potwierdzić że auto na 100% zostało kupione w niemieckim salonie. Książka serwisowa jest.
2) honda accord 2007 2.0 przebieg 159.000, grafitowy metalik, full opcja tylko bez nawigacji, krajowa, pierwszy właściciel, cały przebieg udokumentowany i potwierdzony w salonie, serwisowanie typu oleje itp. człowiek robił cały czas co 20.000 w salonie hondy również po gwarancji. Dla tego mogłem tak dużo się dowiedzieć o tym aucie dzięki numerom nadwozia.
Jestem już umówiony na spotkanie z tym człowiekiem jak i również umówiony w serwisie hondy na dokładny przegląd itp.
Mój dylemat jest tylko taki czy kupić auto krajowe (wiadomo mamy kiepskie drogi) czy może to sprowadzone (o wiele leprze drogi)
Proszę o jakąś podpowiedz
Pozdrawiam.