POWER BOX --> Czy to jest coś warte?

13 Lip 2007, 23:54

Czy takie coś, jest warte pieniędzy? Czy efekt nie będzie identyczny jakbym jechał na ssaniu :? ? Jak w takim razie może się zmniejszyć zużycie paliwa w LPG?

[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam
Marcin
BlackSmith
Nowicjusz

14 Lip 2007, 10:12

Ponad 25 KM za 60 zł :lol:
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

14 Lip 2007, 11:58

No właśnie 25 KM za 60 złotych ? Coś tu nie gra. Ktoś zapomniał przecinka 2,5KM :D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

15 Lip 2007, 12:18

Nawet te prawie niezauważalne 2,5 KM nie osiągtnie tak łatwo za 60 zł...
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

16 Lip 2007, 20:46

Oferta dla posiadaczy Subaru oraz Mitsubihi Lancer.
Zapraszamy wszystkich posiadaczy Subaru oraz Mitsubihi Lancer EVO. W naszej ofercie proponujemy przeprogramowanie sterownika. Programy są wykonywane indywidualnie przez firmę V-tech. Modyfikacja odbywa się bezpiecznie poprzez gniazdo diagnostyczne. Przyrosty mocy w zależności od modelu samochodu wachają się od 20 Km do 40 KM oraz moment obrotowy od 30 Nm do 50 Nm przy jednoczesnym zachowaniu optymalnego przebiegu tych wartości w całym zakresie obrotów. Na powyższą modyfikację udzielamy 2 letniej gwarancji.
Ostatnio edytowany przez lasty, 18 Kwi 2010, 17:22, edytowano w sumie 1 raz
lasty
Początkujący

01 Sie 2007, 09:16

lasty napisał(a): Na powyższą modyfikację udzielamy 2 letniej gwarancji.

Na wszystkie podzespoły, które ulegna awarii równiez? :lol: Zdaje sie, ze na tym forum Vtech jest znany jeszcze z niewłasciwej strony... :wink:
buryy
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Renault Kangoo Z.E. - elektryczny samochód użytkowy
    Zaprezentowane po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Hanowerze w 2010 roku, a następnie w wersji Maxi na Salonie w Genewie w 2011 roku Renault Kangoo Z.E. Trafiło do sieci sprzedaży w Polsce we wrześniu 2012 roku. Model ...

01 Sie 2007, 17:43

Mnie się nie pytaj, ja ten tekst tylko skopowałem.
lasty
Początkujący

16 Kwi 2010, 08:27

Witam!
Chciałbym wznowić temat, bo interesują mnie Wasze opinie nt firmy V-Tech - czy ktoś korzystał z ich usług, jakie wrażenia? Przymierzam się, aby skorzystać z oddziału w Krośnie i założyć powerbox (cena ok 1300zł) do diesla VCDI. Może ktoś próbował czegoś takiego?
Za wszystkie opinie będę wdzieczny :grin:
Pozdrawiam!
smarekxy
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie
Prawo jazdy: 29 09 2000
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 VCDI 175KM