Witam, mógłby ktoś powiedzieć ile barów powinienem naładować do przedniego koła? Na drzwiach rozszyfrowalem że powinienem 2,8 natomiast nie wiem czy dobrze na nią patrzyłem, i wydało mi się zbyt dużo. Audi A4 b6 2003r. 2.0 131 koni
Przy 15'' 2.4 bez obciążania 2.8 załadowany przy 16 205/55 bez obciążenia 2.3 a 2.7 załadowany przy 16/17'' o profilu 55, 50, 45, bez obciążenia 2.2 a załadowany 2.6
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.