Witam, mógłby ktoś powiedzieć ile barów powinienem naładować do przedniego koła? Na drzwiach rozszyfrowalem że powinienem 2,8 natomiast nie wiem czy dobrze na nią patrzyłem, i wydało mi się zbyt dużo. Audi A4 b6 2003r. 2.0 131 koni
Przy 15'' 2.4 bez obciążania 2.8 załadowany przy 16 205/55 bez obciążenia 2.3 a 2.7 załadowany przy 16/17'' o profilu 55, 50, 45, bez obciążenia 2.2 a załadowany 2.6
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
To rekord! Używana Toyota Supra sprzedana za zawrotną cenę Ceny Toyoty Supry A80 nie przestają rosnąć. Kilka miesięcy temu na aukcji domu RM Sotheby’s za ponad 173 tys. dolarów sprzedano egzemplarz Supry z 1994 roku. A teraz ktoś zdecydował się wydać 176 tys. dolarów, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.