REKLAMA
Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna felg do swojego accorda 7. Chciałbym się zmieścić w kwocie do 1300 wraz z oponami. Ostatnio wpadło mi coś takiego, co o nich sądzicia? Głownie chodzi mi o stan [link do oferty na Olx wygasł] .. Zapytałem czy mają jakieś ubytki albo wady ukryte - taką odpowiedź dostałem..
Felgi są używane nie nowe po renowacji metodą proszkowego malowania kolor to czarny mat , a koszt samej renowacji to 400zł , waga felg to około 30 kg komplet zważę przy pakowaniu to podam dokładnie na felgi udzielam siedem dni gwarancji rozruchowej. ,,, nie bardzo rozumie o jakie ubytki pan pyta czy co czy felgi mają wszystkie ramiona??? niech pan zapyta w prost czy były spawane czy kitowane to panu odpowiem że nie spawamy ani nie szpachlujemy felg , z felg schodził lakier i miały porysowane ranty zostały wypiaskowane wymalowane i tyle
Muszę zdać się na zdjęcia, jeśli będę kupował to wysyłka wchodzi w grę. Na co zwrócić uwagę czy jest znacząca różnica że były tylko malowane bez renowacji? Budżet na opony zostanie 400-500 zł, kupię jakieś ciekawe używki ?