Witam Mam pytanie odnośnie pewnego przypadku w Audi Q3 Quattro 170KM Diesel w roczniku 2012 automat mianowicie jadąc na 6 lub 7 biegu przy prędkości 60-70km/h powstają drgania przenoszące się do kabiny jakby od silnika. Jeżeli jadę na wyższych obrotach drgań nie ma pytanie czy to jest normalne. Wymieniłem koło dwumasowe, bo i tak było do wymiany wymieniłem również gumy podtrzymujące tłumik i nadal drgania są odczuwalne. Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem. Pozdrawiam
Kumas77 napisał(a):Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem.
Ja się spotkałem. Raz był problem skrzyni innym razem wał i podpora, trzeba sprawdzić magiel też raz miałem taką akcję ale drgania bardziej były na kierownicy, sá jeszcze półosie, piasty, tarcze koła itd.
Toyota Yaris GRMN Był marzec 2017 roku. Toyota Yaris WRC zdążyła już pokazać, na co ją stać, wygrywając Rajd Szwecji i docierając do mety jako druga w Rajdzie Monte Carlo. Wtedy na Salon Samochodowy w Genewie wjechał Yaris GRMN. Rasowy hot ...
Pierwszy kabriolet Volkswagena stworzony na bazie SUV-a W ramach wielkiej ofensywy nowych modeli Volkswagen wprowadzi na rynek swój pierwszy kabriolet na bazie auta typu SUV – T-Roc cabrio. Jego produkcja rozpocznie się w pierwszym półroczu 2020 roku w Osnabrück. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.