REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
widocznie masz problem ze swoim golfem. Juz kiedys w jakims poscie rozmawialismy o tym ze mialem kiedys Octavie 1.6 mpi i z moja niekoniecznie ekonomiczna jazda brala 10 gazu benzyny okolo 8. Zreszta kolega teraz to tez potwierdzagalakty napisał(a):Oooo panie, teraz mnie uruchomiłeś. Pod mieszkaniem stoi taki 1.6 MPI, ani to mocy nie ma ani ekonomii... Po mieście 10 litrów bierze,
a Ty dalej sie upierasz ze to nie mozliwe i masz bóle jakies.iLuminary napisał(a):HB 1.6 mpi z LPG, jeździłem nią 4 lata poza małym wyjątkiem jakim był Lanos i spalanie LPG nigdy, ale to nigdy nie przekroczyło 8 l na 100 km. W "rękach" taty wynosiło jeszcze mniej bo jakieś 6-7l, ja natomiast nie jeżdżę tak Eco jak on więc średnio spalanie u mnie wynosiło 7,5l.
dzida napisał(a):Co do nieprzekraczania 4tys. obrotów - no ja pierdzielę, obroty są od używania...
iLuminary napisał(a):I nie, auto nie musi wcale palić 20% więcej LPG niż benzyny.
iLuminary napisał(a):I nie, auto nie musi wcale palić 20% więcej LPG niż benzyny.
iLuminary napisał(a):Może niektórzy nie potrafią jeździć eco, ale takie spalanie jest realne do osiągnięcia przy normalnej, ekonomiczniej jeździe. I błagam, niech mi nikt nie mówi że to jest szkodliwe dla silnika
łysy napisał(a):I weź tu kupuj auto po spokojnym kierowcy
Luk88asz napisał(a):Szczerze to nie wiem jak trzeba nim jeździć żeby spalił 10 l Pb ...
dzida napisał(a):Jak widzę w ogłoszeniu "od kobiety" albo "od starszego Pana" to dla mnie to wada
iLuminary napisał(a):Powtarzam, jeśli ktoś mówi, że 1.6 jest paliwożerny