Prawo jazdy ??

30 Lip 2010, 22:46

no to gratulacje jak tak jezdzisz... nie ma sie czym chwalic za bardzo...

a co do samochodu:
wrzuc sobie w allegro auta za 5000-6000 i zostaw sobie rezerwe jakies 1000 zl na podstawowe wymiany czesci typu rozrzad filtry oleje itp no i ewentualne inne drobne naprawy

i wtedy poszukaj sobie autka ktore cie zainteresuje niekoniecznie zeby mialo 200 kunia
i przy tych cenach to patrz raczej na stan techniczny auta a nie na wyglad czy cos w tym stylu bo co z tego ze bedziesz mial lansiarski samochod jak przy ostrym ruszaniu ze swiatel zeby sie poscigac z innym napalencem moze ci sie auto rozkraczyc a to juz siara na maxa :P :wink:
wujekk87
Początkujący

Miejscowość: Sosnowiec

31 Lip 2010, 08:00

wujekk87, popieram to :) widziałem nie drogie a bardzo fajne Golfy 3 co sądzicie o tym na początek ?

https://www.forumsamochodowe.pl/prawo-ja ... htm#216143

Na tym filmie jest zajefajny dziwęk ( tak jak by turbo,turbina albo jakies tam częsci)
chodzi mi o ten sam dzwięk co bym musiał władować np w Golfa 3 ze by taki dzwięk osiągnąć ??

(Prosze odpisać na te dwa pytania) Dziękujee :lol:
DsAs
Nowicjusz

Miejscowość: zambrów

31 Lip 2010, 08:50

pawel92 napisał(a):No ja teraz muszę jeździć ostrożnie mam 19punktów karnych (wyprzedzanie na przejściu dla pieszych i prędkość 149na 50 a że młody kierowca tylko 21 punktów do wykorzystania.

No to obyś jeszcze te 2 czy 3 zdobył i będę cały zadowolony.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

31 Lip 2010, 10:14

No moim zdaniem za 6tys możesz poszukać jakiegoś Golfika III i może nawet w dieslu uda Ci się coś znaleść.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
tylko na przebiegi nie patrz bo w dzisiejszych czasach cofnięte liczniki to niestety podstawa w większości aut.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Lip 2010, 10:42

barol91, No ładny ładny ten pierwszy podoba mi się a moze znasz odpowiedz na moje pytanie ? te które nikt nie odpisał

a o to moje 3cie pytanie widziałem na youtubie w golfie jak ogien z rury leciał moze ktoś mi to opisać jak to zrobić koszty i takie tam ? interesuje mnie to
DsAs
Nowicjusz

Miejscowość: zambrów

31 Lip 2010, 11:20

zly link wkleiles do filmiku wiec nikt ci nie odpowie na to pytanie
wujekk87
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Podłącz smartfona w swoim samochodzie - Opel ADAM
    ADAM to pierwszy samochód z całkowicie nowym system informacyjno-rozrywkowym firmy Opel, który nie tylko obsługuje smartfony, ale również zwiększa ich możliwości, a tym samym zapewnia jeszcze więcej w ...

31 Lip 2010, 11:23

jiGsaw, nie życz nikomu co tobie nie miłe...
Czy ciemno, czy jasno płynie muza przez miasto ;)
Fiat Stilo 1.9jtd 115km 2002r
Opel Zafira Tourer 2.0CDTI 165km 2013r
pawel92
Początkujący

Miejscowość: Białogard
Prawo jazdy: 04 03 2010
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Stilo 3d ,Opel Zafira
Silnik: 1.9jtd,cdti115,165km
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

31 Lip 2010, 11:26

Dokładnie popraw link bo to youtube nie jest :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Lip 2010, 11:55

Aż się dziwię, że moderator nie wywalił tego posta do śmietnika. Nie dość, że koleś pisze tak, że aż ciężko go zrozumieć to w dodatku nie w tym miejscu co trzeba, już o odpowiedziach innych forumowiczów nic nie wspominam - totalny offtopic.
miguel loco
Nowicjusz

Miejscowość: Francja

31 Lip 2010, 12:35

pawel92 napisał(a):jiGsaw, nie życz nikomu co tobie nie miłe...

Ja zdobyłem przez ostatnie 20tys km 4 punkty, więc chyba jednak musisz pohamować swoje zapędy nim kogoś zabijesz na ulicy.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

31 Lip 2010, 13:26

jiGsaw to ciesz sie ze koles nie jezdzi BMW bo pozniej by rzeczywiscie powiedzieli ze gowniarz jezdzil beemka i tylko potweirdzilby to co pisalem wyzej
wujekk87
Początkujący

31 Lip 2010, 13:37

To teraz możesz pisać takie dyrdymały o Oplu Vectra. :roll:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

31 Lip 2010, 13:44

No ale akurat stłuczki żadnej nie miałem z zakrętu nie wyleciałem więc nie musisz się rozpędzać na temat opla vectry
Czy ciemno, czy jasno płynie muza przez miasto ;)
Fiat Stilo 1.9jtd 115km 2002r
Opel Zafira Tourer 2.0CDTI 165km 2013r
pawel92
Początkujący

Miejscowość: Białogard
Prawo jazdy: 04 03 2010
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Stilo 3d ,Opel Zafira
Silnik: 1.9jtd,cdti115,165km
Rok produkcji: 2002

31 Lip 2010, 14:21

jiGsaw napisał(a):Ja zdobyłem przez ostatnie 20tys km 4 punkty, więc chyba jednak musisz pohamować swoje zapędy nim kogoś zabijesz na ulicy.

Ja przez swoje ostatnie 400 tyś nie zdobyłem ani jednego punktu i ani grosza mandatu. CB radia też nie mam ani antyradaru - nie potrzebuję i szkoda mi na nie kasy. Więc nie masz się czym podniecać kolego.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

31 Lip 2010, 14:23

stasiowski121 napisał(a):
jiGsaw napisał(a):Ja zdobyłem przez ostatnie 20tys km 4 punkty, więc chyba jednak musisz pohamować swoje zapędy nim kogoś zabijesz na ulicy.

Ja przez swoje ostatnie 400 tyś nie zdobyłem ani jednego punktu i ani grosza mandatu. CB radia też nie mam ani antyradaru - nie potrzebuję i szkoda mi na nie kasy. Więc nie masz się czym podniecać kolego.

Nie podniecam się, zatem gratuluję Ci, nie lada wyczyn.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika