Prawo jazdy ??

31 Lip 2010, 23:57

emilo222, Ta naprawdę ? patrzę ze to widziałeś robiłeś już to czy wyczytałeś gdzieś ? o tako odpowiedz mi chodziło Dziękuje
DsAs
Nowicjusz

Miejscowość: zambrów

01 Sie 2010, 00:05

moj znajomy sie takim czyms sie zajmowal i mi opwiadal ja praktycznuie probowalem to zalozyc ale nie bylo materialu rurki na tlumnik bo ona podobno nie tak tanio kosztuje a pozatym po miescie jezdzic takim prykotem nie w moim stylu
co do tego niby ognia moge powiedziec ze slyszalemn o takim czyms jak SNOPY ok 1 tys zl jakis bajer co ci daje ten efekt
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

01 Sie 2010, 00:11

DsAs napisał(a):Hardaway, Mówisz ze nie do codziennego użytku po ulicach dlaczego ? ładnie to wygląda dzwięk ma niczego sobie tak jak by bryka była sportowa :)

Dlatego nie do użytku codziennego, ponieważ ALS (anti-lag system = podtrzymanie turbo) szybko niszczy turbo (+ układ wydechowy). Generalnie do zwykłych samochodów z turbo, to raczej tylko dla lansu (chyba, że mówimy o wyścigach ulicznych i bynajmniej nie jest to jazda na wprost, ale takie warunki to jeszcze większy hardcore dla turbo).
Trochę szkoda sprzętu, chyba, że ktoś nie ma co robić z kasą.

http://www.klubsubaru.pl/tech/bangbang.asp

DsAs napisał(a):a cena tych lagów są ?

Niestety nie mam pojęcia.
ALS to tylko program w komputerze, więc myślę, że ludzie zajmujący się profesjonalnie tuningiem ogarnęliby to.
Ktoś powinien usunąć internet i stworzyć go od nowa.
Hardaway
Początkujący

Zdjęcia: 21

01 Sie 2010, 00:37

Hardaway, Jeśli mówisz ze niszczy układ wydechowy no i trochę to kosztuje więc odpuszczę to sobie :) a dzwięk taki jak by miał "NITRO" niby takie głos to tez jakaś turbo sprężarka czy coś w tym stylu ?

[ Dodano: 2 Sierpień 2010, 18:22 ]
To jak nikt nie wie ?
DsAs
Nowicjusz

Miejscowość: zambrów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Roomster i Fabia odświeżone modele SKODY
    Wprowadzając Nową Octavię, SKODA nie zapomina także o Roomsterze i Fabii. Te dwa modele otrzymały właśnie nowe logo marki oraz kilka dodatkowych modyfikacji. Wraz z wprowadzaniem innowacyjnego języka stylistycznego, SKODA ...