Primera P11 kluczyk układ.

09 Wrz 2014, 19:26

Witam, Mam uszkodzony układ, który znajduje się w obudowie kluczyka. Początkowo myślałem, że to słaba bateria, ale po wymianie nic nie pomogło, auto pali jeździ, tylko radio nie chce grać i nie działa centralny, na drugim pilocie wszystko jest ok. Pytanie brzmi czy można gdzieś dokupić taki układ, czy już się nie da? Szukałem na allegro ale rezultatów zero, tylko samem obudowy.
pawel33zw
Nowicjusz

Auto: NIssan

13 Mar 2016, 19:19

Idziesz z działającym kluczykiem do gościa , który dorabia klucze i je programuje (trzeba zapytać). Na podstawie działającego kluczyka dorabia Ci kluczyk z zaprogramowanym kompanderem i gotowe. Może też spróbować zaprogramować od nowa kompander w niedziałającym kluczyku. Kompander to ten układ elektroniczny , o którym mówisz.
tyminho
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 09 1986
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Almera
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Supersamochód Lexus LFA sprzedany w Krakowie
    To drugi egzemplarz supersamochodu Lexus LFA w Polsce . Pierwszy znalazł swojego entuzjastę w Poznaniu, drugi będzie jeździł w Krakowie. Uroczyste przekazanie kluczyków do samochodu, z udziałem przedstawicieli Lexus ...