Problem Ford cougar sprzedac? czy LPG?

29 Kwi 2015, 22:55

Witam,

Posiadam Forda Cougara kolor ciemno-niebieski 2,5 V6, 170 KM 1999r, 166tys przebieg.
działający i sprawny w 100%,silnik działa bardzo płynnie na zimnym jak i ciepłym silniku- nie był w przeszlosci katowany, skóra
- Jedynym problemem jest to ze jest po gradobiciu, widoczne sa nie wielkie wgniecenia na całym aucie oraz ma mały akumulator (taki jak do malucha), Centralny zamek nie dziala, leciutkie oznaki korozi w tylnych nadkolach, nie posiadam orginalnych alufelg do auta.

I mam do was pare pytan. Muszę coś z tym robić bo nie ogarniam na benzynę.

Czy opłaca się zamienić to na gaz, przy rocznym przebiegu ok. 10 tys km?
Czy może sprzedać to i kupić coś innego, a jak sprzedać to za ILE MÓGŁ BYM SPRZEDAC?(Woj. zachodniopomorskie/lubuskie)

Mam taki dylemat co zrobic, mam nadzieje ze mi dobrze doradzicie.

Z góry dzięki.
sprtyny22
Obserwowany

Auto: Ford cougar

04 Maj 2015, 14:04

wiesz co ten ford to całkiem spoko autko jest mógłbyś w niego zainwestować troszkę i pojeżdzić.

Jeśli chodzi o LPG ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem potem są aby problemy z silnikiem niższa moc itd.

Z tymi uszkodzeniami w kaloserii to sam nie wiem nie znam się zbytnio na blacharce poszukaj dobrego fachowca to powie Ci co można z tym zrobić.

A akumolator to błachostka zamów nawet z netu sobie. Są specjalne sklepy do fordów ja kupiłem w magmarcar np swój akumulator i inne części, które potrzebowałem dzięki temu czasu zaoszczędziłem no i wiedziałem, że mechanik mnie na częściach nie przekręci
kacperek98
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 07 2008
Auto: Focus
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Celica Supra
    Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...