Problem maxiscan ms509

06 Maj 2019, 11:48

Witam mam problem z urządzeniem maxiscan ms 509 po uruchomieniu zamiast napisów wyszło takie coś proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić
Bart88
Nowicjusz

06 Maj 2019, 12:48

Próbowałeś go aktualizować?
Czy wyłączenie i ponowne włączenie nie pomogło i cały czas jest to samo na wyświetlaczu?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

06 Maj 2019, 13:06

Próbowałem go włączać i wyłączać ale cały czas to samo nie mogę go zaktualizować bo nie mam kabla USB mam płytkę z aktualizacją ale nie wiem jaki to jest kabel szukałem bo chciałem dokupić ale nie znalazłem może jest jakiś inny sposób jakiś reset?
Bart88
Nowicjusz

06 Maj 2019, 13:18

Bart88 napisał(a):może jest jakiś inny sposób jakiś reset?
Reset tego urządzenia to przytrzymanie przycisku on/off przez min. 2 sekundy. Tak przynajmniej mówi instrukcja.

Co do aktualizacji jak kupuje się to urządzenie przez aliexpress to z tego co wiem nie jest zalecana jego aktualizacja nawet jak masz płytkę. Zdarzało się że system potrafił się wysypać, a jak nie masz wsparcia u polskiego dystrybutora to tu raczej nic nie poradzisz i urządzenie staje się bezużyteczne.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

06 Maj 2019, 13:34

Rozumiem ja właśnie kupiłem to urządzenie na aliexpress czyli wychodzi na to że nic z tym nie zrobię pozostaje mi tylko próba aktualizacji może ktoś wie jakiego kabla mam szukać z wtyczką do urządzenia i drógim USB dziękuję wszystkim za pomoc
Bart88
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną?
    Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
    Kierowco, nie urządzaj samochodowych kuligów
    Zima zachęca do aktywnego wypoczynku, a rodzice, próbując uatrakcyjnić dzieciom dni wolne od nauki, czasem realizują niebezpieczne pomysły. Jednym z nich są samochodowe kuligi, czyli ciągnięcie przez jadący samochód ...