Problem z aplikacją Music Center

09 Gru 2018, 22:36

Witam, zakupiłem radio samochodowe sony dsx-a410bt. Próbowałem się połączyć z aplikacja music center lecz tylko raz mi sie udało. Nie moze aplikacja połaczyc sie z radiem. Mieliście podobny problem ? Posiadam telefon lg v30 andorid 8.0
czoter
Obserwowany

07 Cze 2019, 09:15

W tym radiu masz Dual Bluetooth musisz spróbować usunąć urządzenia z pamięci odbiornika czyli zrobić mu reset i spróbować połączyć się ponownie. Skoro raz się udało to znaczy że coś musi blokować połączenie ale jest ono do zrealizowania pomiędzy tymi urządzeniami. Czasem urządzenia pamiętają ostatnie urządzeni i nie pozwolą się podłączyć kolejnemu jak przy zakończeniu poprzedniej transmisji po prostu zerwiesz łączność, a nie zakończysz połączenia w ustawieniach.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jeep Wrangler Unlimited
    Wrangler uznawany jest za spadkobiercę wojskowego Willysa. Samochód pojawił się w salonach sprzedaży w 1987 roku. Obecnie można go kupić w wersji trzy- i pięciodrzwiowej. W obu przypadkach samochód jest napędzany ...