Radio 2 din Civic Ufo

29 Lis 2018, 23:07

Witam
Panowie przyszedł czas że chce zmienić radio w civic ufo (które podobno gra fatalnie) na radio 2 din. I mam pytanie szukam radia do 1200-1500 zł może byc tańsze :P Chodzi mi o to żeby był to markowy sprzęt (chodzi o gwarancję) Musi spełniać 3 wymagania musi dobrze grać,mieć możliwośc podłaczenia kamery cofania, no i super by było jakbym mógł wgrać automapę. Co polecacie Piooner ? JVC jakie modele brać pod uwagę ?

Dobrze by było jakby miało wejście na kartę pamięci ewentualnie podłaczenie telefonu
Omenariusz
Początkujący

Prawo jazdy: 15 12 2000
Auto: Civic VIII 1.8 Ufo

07 Cze 2019, 10:00

Omenariusz napisał(a):zmienić radio w civic ufo (które podobno gra fatalnie)
Tak z ciekawości zmieniłeś to radio? Jesteś zadowolony? Możesz wrzucić jakieś fotki?

Z tego co wiem oryginalne radio w UFO wcale nie gra źle przynajmniej z tego co Ja widziałem całkiem fajnie grało.
Omenariusz napisał(a):Musi spełniać 3 wymagania musi dobrze grać,mieć możliwośc podłaczenia kamery cofania, no i super by było jakbym mógł wgrać automapę
Do automapy musisz mieć radio na androidzie, do kamery cofania musisz mieć ekran 2DIN i te które go mają przeważnie mają taka możliwość. Jeżeli chodzi o samo granie to tu już bywa różnie ale jak byś kupił markowy sprzęt typu JVC, Alpine, Kenwood, Clarion to pewnie będzie ok.
Czasem można trafić jakiegoś chińczyka który też będzie całkiem dobrze grał ale tu już jest lekka loteria z wyborem :)

A i musisz jeszcze zmienić ramkę przy wymianie radia, a to też koszt około 200-300zł.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Bugatti Chiron - super samochód
    Bugatti Chiron to super samochód produkowany przez niemiecką markę Bugatti. Jest to następca modelu Veyron i jednocześnie jedno z najszybszych i najbardziej luksusowych samochodów na świecie. Chiron został zaprojektowany ...