Witam Serdecznie ostatnio w samochodzie audi a4 b5 wysiadła mi turbina po wymianie turbiny na nową z tłumika leci olej i się dymi ale tylko przy redukcji i dodaniu gazu np przy wyprzedzaniu i aż całą klapę tyłu mam zapryskaną olejem. nie wiem co się dzieje z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Dudek97 napisał(a):wysiadła mi turbina po wymianie turbiny na nową z tłumika leci olej i się dymi ale tylko przy redukcji i dodaniu gazu
Turbina regenerowana czy nowa i skąd prawdopodobnie ma za duży luz na osi i przez to pompuje olej do wydechu. Druga sprawa to czy odpływ oleju z turbiny jest drożny? Po trzecie czy odma odpowietrzenia silnika jest drożna?
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
[SUV-C] Kuga 2,0 / CR-V 2,2 / Sportage 2,0 / Koleos 2,0 / Tiguan 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Kuga mk1 2,0 TDCi - 140KM - Honda CR-V ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.