Jakieś zwierzę przegryzlo mi w samochodzie przewody gumowe od ogrzew,
zrobiło dziurę w ochronie maski silnika, a teraz przegryzło przewody komputera.
Może ktoś poradzi mi co zrobić , aby ten zwierzak nie wchodził więcej pod maskę.
Wytropić gada i mu łeb ukręcić prz samej.... A tak na poważnie - ciężko będzie. Jedyny rozwiązaniem jest chyba zamontowanie urządzenia do odstraszania zwierząt.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Nowe stawki akcyzy w 2017 roku na samochody osobowe Zmiany naliczania podatku akcyzowego od samochodów osobowych najprawdopodobniej zostaną wprowadzone od nowego 2017 roku. Rząd zamierza ograniczyć import starych samochodów. Według nowych przepisów im ...
Renault MORPHOZ - elektryczny samochód przyszłości Renault jak zawsze proponuje samochód, który wręcz fizycznie dostosowuje się do różnych potrzeb rodziny. Elektryczny - zaprojektowany na nowej platformie modułowej CMF-EV, opracowanej przez Alians, która ...
miałem podobny problem w mojej mazdzie tyle że mi zawsze to coś wchodziło nocą (gdy wracałem po 22 do domu) rano miałem poprzegryzane kable zapłonowe-włożyłem sierść psa w pończochę koło akumulatora i więcej tego już nie widziałem. pamiętaj tylko że taką sierść trzeba wymieniać po jakimś czasie gdyż traci swoje "właściwości zapachowe"
Najlepiej jest wyłapać takiego szkodnika. U mnie sprawdziła się pułapka żywołowna. Od razu proponuję zaopatrzyć się w coś lepszego bo kuna to silne zwierze i przegryzie zwykłe kratki. Swego czasu zamawiałem taką pułapkę z grubej ocynkowanej blachy i drutu. Rankiem na drugi dzień sama się złapała
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.