Witam. Mam problem z Hamulcami. Podczas lekkiego hamowania coś brzeczy i zapalają się kontrolki ABS i Kontrolka hamulców. Dodam że hamulce były robione w ubiegłym tygodniu przez mechanika. Były wymieniane zaciski ktore po hamowaniu nie wracały i ścieraly szybko klocki. Zanim zapalą sie te obie kontrolki to auto hamuje ale trochę slabiej. Natomiast jak zapala się obie kontrolki i zabrzeczy to auto hamuje znakomicie na Mocnych piskach. Od Czego takie coś się robi ? Auto to Audi A4 B5
Tak, wróć na reklamacje, skoro zaświeca się kontrolka od ABS i hamulców to może być problem z czujnikiem chociażby, przy naprawach dość często widziałam, że mechanicy je odpinają, nieraz mogą je zepsuć, bądź po prostu zapomnieć ich podłączyć.
Skoda Octavia - sukces marki ostatniego dwudziestolecia Octavia jest podstawą powodzenia SKODY. Model ten przyniósł sukces marce w ciągu ostatniego dwudziestolecia. W 2012 roku auto zostało uznane za bestseller SKODY, stanowiąc aż 44 proc. jej światowych dostaw. SKODA Octavia ...
Cztery generacje Renault Clio - historia Cztery generacje Renault Clio sprzedały się w łącznej liczbie 13 milionów sztuk. Renault Clio to samochód bijący wszelkie rekordy: najlepiej sprzedający się francuski samochód wszech czasów, pierwszy ...
Ewidentnie problem masz z abs. U mnie było podobnie i okazało się, że czujnik przy wymianie (najprawdopodobniej mechanik) został uszkodzony i musiałem kupować nowy. Niestety nie przyznał się do błędu, a mi nie chciało się już z nim walczyć. Tyle dobrego, że za jego wymianę sobie nie zawołał...
Ostatnio edytowany przez Kao, 06 Lut 2019, 19:50, edytowano w sumie 1 raz
Powód:regulamin IV.4.e
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.