Problem z klimatyzacją w Audi A4

27 Lis 2008, 00:35

Mam problem kupiłam dziś auto śliczne Audi A4 i nie działa mi klimatyzacja to znaczy panel świeci,ale nie ma nawiewu na szyby i nie podaje ciepłego i zimnego powietrza :? PROSZE O ODPOWIEDZI
Kachulec
Nowicjusz

• 27 Lis 2008, 01:36

Podaj jeszcze z którego roku jest to auto.
    Nawiewu nie ma tylko na szybę czy ogólnie nie działa nawiew?
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

27 Lis 2008, 10:37

Jest to autko z roku 1999 1,8
    nawiewu nie ma w ogóle,ale panel działa

Dziękuje Ci bardzo za pomoc
    Kachulec
    Nowicjusz

12 Gru 2008, 11:20

hej, mam ten sam problem, klimatyzacja kiedys dzialala, a teraz to tylko panel sie swieci ladnie, nie wieje nic, tylko troszeszczke jakby sie ja wlaczylo na miniminiminimalny nawiew, mysle ze to ten wiatraczek ktory jest za schowkiem przestal dzialac, tam sa jakies szczotki do wymiany moze, bo nie chce tego rozkrecac? a czy moze tu miec jakis wplyw ze jest dosyc mrozno na zewnatrz, ponizej +5stC? - niewydaje mi sie,.

pomozcie
    vodor
    Nowicjusz

12 Gru 2008, 21:52

Do dziś się nie dowiedziałam co to i postanowiłam dać auto do warsztatu a że teraz jestem za granicą w Anglii naprawa mnie kosztuje TUTAJ na polskie 2255zł;((((((((( bez ciepłego nawiewu nie da się jeździć jak tu teraz jest strasznie zimno po mimo tego że nie ma śniegu!!!! A w twojej klimatyzacji na pewno się spalił wiatraczek lub tzw jeż/////////
    Kachulec
    Nowicjusz

13 Gru 2008, 02:30

ja tez jestem a anglii teraz, ale wybieram sie na swieta do polski to zrobie to taniej, mam nadzieje. Nie wiem dokladnie co sie spalilo, mysle ze wiatrak, bo jako tako grzeje troszske, tylko nawiewu nie ma.
    vodor
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Toyota AA 1936 rok
      Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...