witam mam taki problem ze wylecial mi slimak z maglownicy , moglby mi ktos powiedziec jak on jest montowany ?czy tam jest jakies lozysko bo ja nic tu nie mam tylko taka blaszke?samemu mozna to zlozyc? dodam ze auto to stare ducato 2.5D
SIEMKA ,JEZELI CHODZI O MAGLOWNICE ,TWÓJ WAŁEK MOGŁ SIE URWAC,LUB MOZE PIERSCIEN NIE TRZYMAC ,NIE PROPONUJE SAMEMU NAPRAWIAC.ZA DUZE RYZYKO TO JEST UKŁAD KIEROWNICZY MOZESZ STRACIC UKŁAD JEZDNY
Felgi samochodowe - rozstaw i ilość śrub Przedstawiamy dwa parametry montażowe felg samochodowych (średnicę śrub i ich ilość) zarówno stalowych jak i aluminiowych. Są one na tyle ważne, że oba te parametry muszą być dokładnie takie same jak zalecił producent ...
Paweł Trela wygrywa na starcie Driftingowych Mistrzostw Polski Polski motorsport wraca do gry. W pierwszy weekend lipca oficjalnie wystartował sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski, a także Driftingowych Mistrzostw Polski. W rywalizacji bokiem na warszawskim Bemowie najlepszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.