Witam, od pewnego czasu mam problem z moja meganka. Mianowicie jak sie silnik zagrzeje auto traci moc. Gasnie przy dojezdzaniu do swiatel. Chodzi jak traktor i gorzej niz maluch. Za pierwszym razem jak tak sie stalo to wywalilo mi jeszcze korek od wlewu oleju musialem go uzupelnic bo mi maske zachlapalo. Jak jest zimny silnik to auto idzie ok ale jak sie zagrzeje to kaplica. Co moze byc przyczyna ?? Wymienilem kable WN, swiece i dalej nic.
Niestety w silniku ,który posiada pasek rozrządu po odkręceniu korka nie powinien pryskać olej,w ogóle Pryska bardzo tylko w silnikach posiadających łańcuch(porządne smarowanie)Mniemam,ze niestety silnik Meganki się kończy! Ma solidne przedmuchy.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Nowe Volvo V40 - pięć gwiazdek w Euro NCAP Nowe Volvo V40 otrzymało najwyższy wynik pięciu gwiazdek w teście zderzeniowym Euro NCAP. Wynik ogólny jest najlepszym odnotowanym kiedykolwiek przez instytut – 98% ochrony dorosłych pasażerów i 100% ochrony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.