Problem z nagłośnieniem do auta.

18 Sie 2009, 13:26

Witam!
Nie znam się zbytnio na nagłośnieniu. Posiadam radio z CD LG LAC2800R. I Chciałbym sobie dokupić tubę:
[link do oferty na Allegro wygasł]
lub
[link do oferty na Allegro wygasł]

I mam pytanie. Czy da się w ogóle podłączyć coś takiego pod moje radio i czy ten sprzęt z allegro jest dobry czy raczej lipa? Może znacie jakąś lepszą i niedrogą tubę?

Byłbym wdzięczny za poradę.

Pozdrawiam
bilinek
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

18 Sie 2009, 22:05

o ile sie nie myle to jest mozliwosc rozbudowy o wzmacniacz tego radyjka tylko ze tuba to nie za bardzo dobry pomysl jak chcesz miec naprawde cos dobrego .... szczegolnie te ww ....
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

19 Sie 2009, 00:27

To w takim razie co polecasz?
bilinek
Nowicjusz

19 Sie 2009, 14:49

polecam zakup suba np Hertz es 250 + wzmacniecz a skrzyneke zrobic samemu ... tuba jednak nie zagra tak jak skrzynia

jakiej muzyki sluchasz bo to jest tez wazne przy doborze sprzetu ale mysle ze ten sub bedzie dobry co do wzmacniacza to chyba najlepszym wyborem bedzie zakup uzywki ....
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

19 Sie 2009, 16:42

słucham muzyki klubowej, rnb, hip-hop itd.
bilinek
Nowicjusz

19 Sie 2009, 17:05

bilinek napisał(a):słucham muzyki klubowej, rnb, hip-hop itd.

to ten glosnik bedzie OK
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Rejestracja samochodu z zagranicy krok po kroku
    Rejestracja samochodu z zagranicy ( Holandia ), bez tablic rejestracyjnych, kupiony w komisie. Przed kupnem samochodu robimy pierwszy przegląd techniczny w kraju. Po zakończonym badaniu ( bez znaczenia czy negatywnym czy ...

01 Wrz 2009, 11:07

Dzięki za rade.
Pozdrawiam!
bilinek
Nowicjusz

04 Wrz 2009, 21:58

witam.
mam problem.
co wybrac Clarion DB288 RUSB czy Blaupunkt Victoria SD48 i jakie glosniki do ktoregos? wymiary 4x6" bedzie to szlo w orginalne miejsca w vw polo 93r po bokach tylniej polki i jakies pod szybe przednia srednica cos kolo 8cm... oblatalem juz wiekszosc sklepów i nic...
kanuj
Nowicjusz

Miejscowość: PARCZEW

04 Wrz 2009, 22:13

Mam pytanko jak głośnik zaczyna sobie pierdzieć to jest jakaś szansa go odratować? Pobieżne obejrzenie głośnika nie wykazało żadnych dziur w membranie, głośnik to jakiś herz ...
scooter
Nowicjusz

Miejscowość: Koszalin

05 Wrz 2009, 21:07

kanuj napisał(a):witam.
mam problem.
co wybrac Clarion DB288 RUSB czy Blaupunkt Victoria SD48 i jakie glosniki do ktoregos? wymiary 4x6" bedzie to szlo w orginalne miejsca w vw polo 93r po bokach tylniej polki i jakies pod szybe przednia srednica cos kolo 8cm... oblatalem juz wiekszosc sklepów i nic...

co do glasnikow to kup na przod HELIX DB 62.1 wyglusz drzwi wywal te gowno z tylej polki i bedziesz zadowolony

a co do radia to wez to pierwsze
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

07 Wrz 2009, 19:35

ale nie mam miesca w drzwiach... bo to ten starszy model jest.... a nie chce ingerowac za bardzo... nie mam pojecia o tym wszystkim... ale jak mowisz ze tak bedzie dobrze to pomysle :grin: tez myslalem ze clarion :grin: dzieki wielkie za pomoc
kanuj
Nowicjusz

Miejscowość: PARCZEW

07 Wrz 2009, 21:07

kanuj napisał(a):ale nie mam miesca w drzwiach... bo to ten starszy model jest

poszukaj dystansow z mdf lub dorob sam i bedzie git
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika